petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Igralka iz Botrov vroča zvezda plesnega šova

1. 3. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
Daria Lorenci Flatz

Daria Lorenci Flatz foto: edit: njena.si

Spoznali ste jo kot mamo Jadranko Macan, zato si jo nemara težko predstavljate v zapeljivi podobi. Brez skrbi, prav vidite, to je igralka Daria Lorenci!

Medtem ko jo spremljamo v hrvaški seriji Botri, se televizijska in gledališka igralka Daria Lorenci Flatz preizkuša v novem izzivu. Hrvaška igralka Bosanskih korenin je namreč tekmovalka nove sezone hrvaškega šova Ples z zvezdami (Ples sa zvijezdama), ki se to nedeljo prične na NOVA TV.

Igralkin plesni partner je mladi profesionalni plesalec Ivan Jarnec, ki si sicer ustvarja plesno kariero pod slovensko zastavo. Ivan se namreč ponaša s kar osmimi titulami državnega prvaka Slovenije. In kako se ob pričetku plesnega izziva počuti Daria?

Daria Lorenci in Ivan Jarnec foto: Nova TV

»Odštevamo. Že dolgo nisem čutila takšnega navdušenja nad projektom ... tistega, ko se ponoči zbudiš in ne moreš zaspati, ker greš skozi vsak korak, znova in znova in čakaš na jutro, da te reši in da pričneš vaditi … No, to je ta faza, neprijetna, a hkrati najlepša. Zato opravljam to delo, ker se kdaj pa kdaj zgodi, da te povsem prevzame, kot bi se zaljubil,« je igralka svoje misli in občutke približala oboževalcem.

prejšnji članek
MasterChef: Ne more premikati glave, a zanj to ne bo ovira
Resničnostni šovi
MasterChef: Ne more premikati glave, a zanj to ne bo ovira
naslednji članek
Poroka na prvi pogled: Se Maša in Matevž poznata od prej?
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Se Maša in Matevž poznata od prej?