pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Nina Osenar o zakulisju sprejema vloge Sanjska ženska

4. 12. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
Sanjska ženska Nina Osenar

Sanjska ženska Nina Osenar foto: POP TV

Nina Osenar je spregovorila o tem, kaj se je dogajalo za zaprtimi vrati, le en dan pred snemanjem šova Sanjska ženska, ko je produkcija zaradi nepričakovanega odstopa od pogodbe izgubila že izbrano kandidatko.

Pisalo se je leto 2005, ko so se ustvarjalci šova Sanjska ženska tik pred snemanjem znašli v veliki zagati. Njihova izbranka Katarina Hrestak, je namreč pred snemanjem odstopila od pogodbe, zato so morali nemudoma najti novo kandidatko. In kako je v zgodbo vstopila Nina Osenar?

»Nikoli ne bom pozabila, kako so me zaprli v eno sobo in mi dali pogodbo na mizo. Lahko sem imela telefon pri sebi in so rekli: 'Pokliči mamo, očeta, prijateljico, ne vem, brata, kogarkoli želiš, ampak ti se moraš v eni uri odločiti, ali si ti naša sanjska ženska ali ne, ker jutri imamo snemanje,« je Nina v podkastu Klemna Selakoviča obudila spomine na začetke nepozabne pustolovščine, ko je bilo snemanje resničnostnih oddaj še v povojih. Kljub časovni stiski je bila nemara odločitev vsaj nekoliko lažja, saj so na POP TV že ustvarili 1. sezono, tako da si je lahko predstavljala, kakšna bo njena vloga.

»In potem sem šla takrat v ta šov. Blazno sem se takrat razumela z ekipo šova Sanjske ženske in to je bil, oz. je še vedno moj najljubši projekt,« je priznala Nina.

Nina Osenar

Nina Osenar foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Kmetija: Tim zna popestriti snemanje izjav
Resničnostni šovi
Kmetija: Tim zna popestriti snemanje izjav
naslednji članek
Botri: Lara je znova blondinka!
Svet slavnih
Botri: Lara je znova blondinka!