Martina Švab z družino foto: edit: njena.si
Ta teden je del ekipe Riba, raca, rak tudi Aktualova voditeljica Martina Švab, ki je s svojo preprosto naravo nemudoma pritegnila gledalce. Po včerajšnji epizodi, v kateri je stopila v čevlje gostiteljice, pa je še posebej završalo, saj se je dokazala tudi z gostiteljskimi in kuharskimi sposobnostmi. No, pa smo rekli, da jo pocukamo za rokav in malce povprašamo o vtisih in še kakšni zanimivosti, ki se nam je porodila ob gledanju oddaje.
Martina, oddaja omogoča, da znane obraze spoznamo v pristnejši luči in vi ste to naredili z odliko, saj ste deležni resnično toplega odziva publike - kakšni so občutki? Ste zadovoljni?
Lahko priznam, da sem res zadovoljna z odzivom publike. Toliko enih lepih sporočil, misli … res sem vesela, da so me začutili in spoznali v pravi luči. Da Martina, ki je v javnosti in na televiziji vedno tipi topi urejena, zna uživat tudi brez make-upa, v preprostih oblačilih in natikačih … da je ta fatalna Martina v bistvu preprosta ženska, ki zna poprijet za delo, motiko ali pa kuhalnico. Preprosta mamica in žena. Ljudje velikokrat ocenjujejo zgolj po izgledu in na nek način delajo krivico. Če je ženska urejena - je že “fina” in nedostopna. Zdaj mislim, da so lahko spoznali, da sem vse prej kot to.
Zvezdi sta bila tudi hčerka in sin, zlasti slednji je navdušil s svojimi modrostmi. Krasna, zelo lepo vzgojena otroka! Nam zaupate kakšno zanimivost o vzgoji? Ali pa trik, ker kdo ve, kako se pričara takšna ljubkost! Šalim se, najbrž se veliko pogovarjate?
Hehe, še mene sta presenetila z svojo iskrenostjo. (smeh) Mami je pač tečna hahaha (smeh) … Pa sej to smo vse mamice kdaj pa kdaj, a? Me večkrat vprašajo… “Kakšna mami si, kakšna je vzgoja”? Hm… Ocene v šoli so meni samo številke. Priznanja in pohvale so le trenutki. Meni je pomembno, da bosta moja otroka odrasla v poštena, empatična, prijazna človeka. Ki bosta znala spoštovati in ceniti. Z njima se veliko pogovarjam in ju predvsem učim odnosa, obnašanja … Želim, da res ozavestita, da se dobro z dobrim vrača!
Na družbenih omrežjih je zaslediti, da gledalci prav na veliko sprašujejo po receptih za jedi, ki ste jih pripravili. So recepture strogo varovana skrivnost ali nam zaupate kakšen koristen namig?
Ja to pa res. Tudi veliko zasebnih sporočil prejemam na temo receptov. Morda zaupam skrivnost goveje juhe, ki jo je družba res pohvalila. Ni težko pohvalit nekaj, kar ne ješ ali še sploh nisi jedel. Ampak, da dobiš pohvalo za nekaj, kar ješ pogosto, je pa res prednost! Pri goveji juhi vedno mešam piščančje in goveje meso. Dodam kakšno kost. Pretiravam s korenjem - rumeno in oranžno. Korenje namreč daje juhi malo sladkast okus, kar imam jaz zelo rada. Potem pa seveda še klasika: peteršilj, lovorjev list, kakšen češnjev paradižnik, sol, poper … ščepec Vegete in popečena čebula! Počasno vretje in najpomembneje: domači rezanci!
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.