Resničnostni šovi
 

Denis Porčič Chorchyp je v resnici rastlinojedec oziroma vegan

30. 9. 2024; 17.00
Avtor: K.M.
Denis Porčič – Chorchyp

Denis Porčič – Chorchyp foto: Promocijski material

Bi mojstru borilnih veščin in osebnemu trenerju pripisali veganstvo?

Chorchyp je zaprisežen rastlinski prehrani. O tem pa bo spregovoril tudi v današnji oddaji Riba, raca, rak. "Z rastlinsko prehrano sem s srečal preko Boštjana Jakšeta, ki je že dvanajst let na rastlinski prehrani," je razkril glasbenik in mojster borilnih veščin. Zakaj pa se je odločil za potezo, da iz prehrane za začetek izloči meso nato pa tudi številna druga živila. Denis Porčič Chorchyp v prehrano namreč vključuje samo naravne sestavine in v jedilnik vedno pet različnih živil - žitarice, stročnice, krompir, barvno zelenjavo in kapusnice.

"Zelo rad imam živali in jim veliko pomagam. Veliko sodelujem z institucijami, ki ščitijo živali, to je še ena stvar, ki me dopolnjuje. Tudi zaradi tega sem se odločil, da meso ni za mene. Malo ti to sporoča srce, malo možgani, malo pa tudi telo. Prehod se je zgodil zelo hitro, prve štiri tedne sem zmanjševal samo meso. Zdaj mesa sploh ne pogrešam, se pa vsake toliko časa prekršim, če kam grem in ne morem jesti, kakor je v mojem slogu," bo v današnji oddaji o tem, zakaj je določena živila izločil iz prehrane, povedal Denis Porčič Chorchyp.

"Prepričan sem, da je rastlinska prehrana nekaj najboljšega, česar se lahko človek loti. Meni zagotovo nihče ne bi pripisal, da sem vegan oziroma rastlinojedec," je še dodal. S svojo kuhinjo pa bo prepričal tudi ostale udeležence tega tedna. 

prejšnji članek
Tommy iz Botrov obožuje svojega sina
Svet slavnih
Tommy iz Botrov obožuje svojega sina
naslednji članek
Na pomoč, moj moški noče seksati!
Odnosi
Na pomoč, moj moški noče seksati!

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.