Snemanje oddaje Riba, raca, rak foto: montaža njena.si
Ustvarjanje kulinarične oddaje Riba, raca, rak, ki jo ob 20. uri spremljate na programu Planet TV, traja precej dlje, kot si nemara mislite. »Pripravite ledene obkladke za oči, ker boste imeli podočnjake!« je kot vedno slikovit in navihan komentator Klemen Bunderla. »Veste za tisto eno urico slastne Ribe, race, raka, je potrebnih ogrooomno ur, cel dan v bistvu. Ker se druženje lahko tudi zavleče ob dobri hrani, so snemanja dolga po 12 ur. Ampak ne samo naporno, to je tudi izjemno zabavno delo. Pa še vsak teden prinese nov veter, novo dinamiko, zato je tudi ustvarjanje oddaje toliko lažje,« nam je razložil medijski ustvarjalec, ki je zelo vesel, ker je oddaja med ljudmi tako lepo sprejeta.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.