državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Miran Ališič se vrača na male ekrane!

16. 8. 2021; 07.00
Avtor: K.M.
MiranAlisic

Miran Alešič foto: Promocijski material

Tokrat ne v vlogi komentatorja priljubljenega motošporta, ampak kot voditelj.

Septembra na Planet prihaja najbolj razburljiva televizijska športna preizkušnja Exatlon, ki bo pred neverjetne športne izzive, kakršnih pri nas še nismo videli, postavil najpogumnejše ter fizično najbolje pripravljene tekmovalce in tekmovalke, ki bodo na zahtevnih poligonih dokazovali, da smo Slovenci in Slovenke resnično predani športu.

Najtežjo športno preizkušnjo na slovenskih televizijah bo vodil legendarni Miran Ališič. Znan po svojem nepristranskem komentiranju bo pri tem vztrajal tudi kot voditelj Exatlona: "Vedno sem bil nepristranski, vedno sem hvalil in kritiziral, kot je bilo potrebno. Nikoli nisem bil navijač. V tej zgodbi pa je to še toliko bolj pomembno."

Med pripravami na vodenje Exatlona si je Miran ogledal tudi mednarodne različice šova, ki osvaja gledalce po svetu. "Pogledal sem si nekaj oddaj in to, kar sem videl, je zelo dobro, zelo profesionalno narejeno, kar je bil zagotovo en od pogojev, da sem se odločil za sodelovanje," pravi Miran, ki bo skušal gledalcem kar najbolje približati to revolucionarno športno resničnostno oddajo, ki temelji na tekmovanju.

V oddaji bomo spremljali tako ekstremne fizične izzive kot tudi tekmovalce in tekmovalke med pripravami nanje ter interakcije med njimi – spodbujanje in skupno delo, morebitna trenja in napetosti, solze sreče in razočaranja. Tekmovalci bodo razdeljeni v dve skupini, tekmovali pa ne bodo le med seboj, ampak tudi z dih jemajočimi poligoni, ki bodo ultimativna preizkušnja njihove moči, vztrajnosti, spretnosti in taktike. Šov s slovenskimi tekmovalci sicer snemajo v Dominikanski republiki. 

prejšnji članek
Nikin nasvet, kako ceniti svojo lepoto
Moda&Lepota
Nikin nasvet, kako ceniti svojo lepoto
naslednji članek
Nika Zorjan obdana s štirimi postavnimi moškimi
Svet slavnih
Nika Zorjan obdana s štirimi postavnimi moškimi