pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Nives Orešnik: Imam zlatega partnerja

4. 11. 2021; 07.00
Avtor: K.M.
433A2979

Andrei Lenart in Nives Orešnik foto: Mediaspeed

Po vrnitvi v Slovenijo se je oglasila Nives Orešnik, ki je po več tedenski preizkušnji še bolj prepričana v svoj odnos z Lenartom.

Nives Orešnik je pretekli teden izpadla iz šova Exatlon in se medtem že vrnila v Slovenijo. Je pa v Dominikanski republiki ostal njen srčni izbranec, Andrei Lenar. Nives je po več tedenski preizkušnji še bolj prepričana v njun odnos. 

"Mislim, da ni treba dvakrat razmisliti o tem, kdo je moj favorit v Exatlonu. Hvaležna sem, da sva skupaj doživela to izkušnjo in držim pesti, da bo z Lenartom vse v redu v nadaljnjih tekmah.  Po tem, ko sva vse tedne zelo dobro prestajala, nobena stvar ni niti malo zamajala najinega odnosa, nobenega prepira, drame, veliko podpore in razumevanja, zato lahko še bolj gotovo rečem, da imam “zlatega” partnerja. Iskren, umirjen, nekonflikten, večkrat mogoče bolj tih, ampak glasen takrat ko je potrebno, športen in vztrajen. Dolgo sem dvomila, da bom kdaj srečala dobrega fanta, pa sem potem naletela na njega. Ko je partnerjeva sreča tudi tvoja, ko mu želiš najboljše, ko bi naredil vse, ko bi skupaj z njim rad čimbolj izkoristil življenje in ko oba čutita in delata enako, se lahko razvijejo najlepši odnosi," je Nives zapisala na družbenem omrežju. 

prejšnji članek
Naraščaj v družini Zvezdane Mlakar
Svet slavnih
Naraščaj v družini Zvezdane Mlakar
naslednji članek
Vedno tvoja: Namesto Demirja v serijo vstopa Ibrahim Çelikkol
Svet slavnih
Vedno tvoja: Namesto Demirja v serijo vstopa Ibrahim Çelikkol
#nasazenazenska
nasazenazenska