pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vedno tvoja: Namesto Demirja v serijo vstopa Ibrahim Çelikkol

4. 11. 2021; 06.00
Avtor: K.M.
Lepotica in zver

Lepotica in zver foto: Pop Tv

Oboževalci so bili močno razočarani, ko so izvedeli, da se od serije Vedno tvoja s tretjo sezono poslavlja igralec Murat Ünalmis, ki je tri sezone navduševal v glavni vlogi Demirja Yamana. Vesela novica za slovenske oboževalke pa je ta, da bo v četrti sezoni namesto njega glavno vlogo prevzel stari znanec Ibrahim Çelikkol, zvezdnik serije Lepotica in zver.

Ob novici, da se od serije poslavlja, so bili razočarani številni oboževalci. V Turčiji se je septembra že pričela predvajati četrta sezona priljubljene in uspešne serije, v kateri pa ni glavnega lika in igralca Murata Ünalmisa. Zakaj je serijo zapustil, si lahko preberete >>TUKAJ<<

V četrti sezoni pa je ekipi z vlogo Hakana Gümüsoglua pridružil Ibrahim Çelikkol, ki je slovenske gledalke navdušil že z glavno vlogo Ferhata v seriji Lepotica in zver. Ustvarjalci serije, ki se s četrto sezono že predvaja v nekaterih državah, zagotavljajo, da bo prihod igralca dodobra spremenil vsebinsko pot serije in bo v njo vnesel novo energijo. Gre za lik poslovneža, ki si je uspeh zagotovil z lastnim delom, povezan pa je s številnimi že znanimi liki serije, med drugim tudi z likom Demirja, s katerim sta se srečala v Berlinu v času študija. 

prejšnji članek
Nives Orešnik: Imam zlatega partnerja
Resničnostni šovi
Nives Orešnik: Imam zlatega partnerja
naslednji članek
Sreča slovenske pevke in umetnice Eve Pavli
Kultura
Sreča slovenske pevke in umetnice Eve Pavli