nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Mamici Teji bi se v Exatlonu želel pridružiti tudi sin

28. 8. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
exatlon

Exatlon predstavitev rdeče ekipe foto: Planet TV

Teja Kralj je zelo aktivna in predana mamica devetletnima dvojčkoma, ki jo pri tekmovanju v Exatlonu močno podpirata. Še posebej jo spodbuja sin Nik, ki je tako velik podpornik in motivator, da bi si mamico želel celo spremljati na športni pustolovščini.

Teja Kralj je presrečna, ker ima ob sebi družino, ki jo spodbuja pri uresničevanju sanj. Čeprav je žena in mati, niso nikoli dovolili, da bi ugasnil njen tekmovalni duh in športna narava, zaradi katere so njihovi dnevi zelo aktivno obarvani. Dvojčka Pia in Nik ter mož Domen so nanjo zelo ponosni in jo spodbujajo pri tem, da razpre krila in ohrani v sebi tekmovalno borko, v katero se je Domen tudi zaljubil. Prvič jo je namreč videl, ko je sodelovala v šovu Survivor.

Družina Teje Kralj foto: Osebni arhiv

In kdo je njen največji podpornik? Devetletni Nik, ki je velik športni navdušenec, sicer pa še bolj tekmovalno naravnan kot njegova mamica. »Ko je Nik izvedel, da grem v Exatlon, je bil čisto navdušen. Takoj me je začel spodbujat: Mami greva trenirat! Mami dej meči, mami dej brcaj! Jaz bi šel s tabo! Mami, a te lahko grem vsaj gledat!? ...« nam je pred odhodom v Dominikansko republiko pripovedovala Teja in dodala, kako so jo ganile naslednje sinove besede. »Rekel mi je: 'Mami, jaz upam, da čim kasneje prideš nazaj domov, ampak to v pozitivnem smislu.'«

Teja Kralj

Teja Kralj foto: Planet TV

prejšnji članek
Za zmagovalko Talentov huda družinska preizkušnja
Resničnostni šovi
Za zmagovalko Talentov huda družinska preizkušnja
naslednji članek
Podkast Meghan Markle postal najbolj poslušan na svetu
Svet slavnih
Podkast Meghan Markle postal najbolj poslušan na svetu