sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Exatlon: Nisem človek, ki bi spletkaril, igral in se pretvarjal

14. 9. 2022; 09.00
Avtor: V.M.
manca-šepetavc

Manca Šepetavc foto: Planet TV

Manca Šepetavc je po skrivnostnem prostovoljnem odhodu iz Exatlona prispela domov. Ob tem je pojasnila, zakaj natanko je sklenila zapustiti izziv.

Nekdanja profesionalna atletinja, ki se lahko pohvali z večkratnim naslovom državne prvakinje, nastopi na evropskih in svetovnih prvenstvih in večkratnimi nastopi za slovensko reprezentanco, je sklenila, da bo ostala zvesta svojemu športnemu duhu. Ker slednjega v izzivu Exatlon ne bi zmogla ohraniti, je sprejela odločitev, da se na lastno željo poslovi.

Manca Šepetavc je tako včeraj s širokim nasmehom na obrazu prispela domov ter vsem, ki jih je skrbelo, kaj se dogaja, predstavila ozadje stiske, ki jo je občutila v Dominikanski republiki.

»Ljudje moji! Skozi Exatlon izkušnjo sem ugotovila, da resničnosti šovi niso zame. Sama nisem človek, ki bi spletkaril, igral in se pretvarjal. Notri sem vstopila kot nekdanja atletinja s športnim duhom, motivacijo in željo po tekmovanju. Hitro sem ugotovila, da moje vrednote, cilji in pričakovanja ne sovpadajo s tem. Na točki, ko sem si želela samo oditi pa sem spoznala kako pomembno je sebe postaviti na prvo mesto! Kako pomembno je, da smo v stiku sami s sabo. In naučila sem se, da moč ni samo v tem, da borbaš - greš z glavo skozi zid, ampak da je moč tudi v tem, da si priznaš da nekaj ni zate, da se ne znajdeš v vsakem okolju in, da si dovoliš začutiti tudi težje občutke,« je priljubljena osebna trenerka na družbenem omrežju povzela občutke in dogajanje ter zaključila, da to ni bil trenutek predaje, pač pa trenutek, ko se je naučila zaščititi svojo dobrobit.

Manca Šepetavc

Manca Šepetavc foto: Marko Vavpotič

prejšnji članek
Presenečnje: Poskočni glasbenik postal očka
Svet slavnih
Presenečnje: Poskočni glasbenik postal očka
naslednji članek
Ljubezen po domače: Teja rodila, dvojčka presenetila čisto vse
Svet slavnih
Ljubezen po domače: Teja rodila, dvojčka presenetila čisto vse