nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Damijan se je zaljubil v Manjo, Monika je zgodovina

13. 9. 2022; 10.00
Avtor: V.M.
Damijan Forjanič

Damijan Forjanič foto: VOYO

Po boleči zavrnitvi je Damijan hitro pozabil na Moniko in oči (ter roke) že vrgel na drugo dekle. Njegovo pozornost je pritegnila Manja, ki pa je ob njegovih osvajalskih podvigih povsem ravnodušna. A Damjan se ne da: 'Kar si zaželim, to tudi dobim.'

Damijan se je ob prihodu v hišo hitro zagledal v postavno Manjo, ki jo je sprva opazoval od daleč, nato pa se opogumil in pričel izvajati nekoliko bolj drzne osvajalske podvige. Med slednje je poleg pihanja na dušo sodila tudi masaža nog, pri čemer kljub prisotnosti kamere ni bil prav nič sramežljiv.

Poskusil jo je očarati z masažo foto: VOYO

»Zdaj ko sem videl Manjo in sem jo tako lepo masiral pa to, je Monika samo še zgodovina. Monika se ne zaveda, kakšnega šarmerja, mačota je izgubila. Manja bo kmalu ugotovila, kakšen mačo se je nalepil nanjo. Ta čas bo še prišel, ko bo ugotovila, da je to to. Manja je sladka kot čokolada, jaz pa imam zelo rad čokolado,« je dejal Damijan, medtem ko Manja nad njegovo naklonjenostjo ni bila navdušena. Kot mu je pojasnila, so ji bolj kot romantični ljubši delovni moški, a jo je hitro poučil, da se lahko ponaša tako z romantično dušo, kot delovnimi rokami.

Damijan foto: VOYO

Čeprav mu je skušala razložiti, da iz te moke ne bo kruha, bo kot kaže moral izkusiti še njeno temperamentno plat, saj preprosto nima namena odnehati: »Punca, ki je nedosegljiva, mi je še bolj interesantno, da bi jo dobil. Jaz tisto, kar si želim, tudi dobim,« je odločen Damijan.

Damijanovi osvajalski podvigi foto: VOYO

Damijanovi osvajalski podvigi foto: VOYO

prejšnji članek
Tudi peti brat Martina Goloba želi postati duhovnik
Svet slavnih
Tudi peti brat Martina Goloba želi postati duhovnik
naslednji članek
Ljubezen po domače: Kaj se je zgodilo z Miroslavom in Julijano?
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Kaj se je zgodilo z Miroslavom in Julijano?
#nasazenazenska
nasazenazenska