petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Podle igre vzrok za skrivnosten odhod Mance Šepetavc?

13. 9. 2022; 07.58
Avtor: V.M.
manca-šepetavc

Manca Šepetavc foto: Planet TV

Je Manca Exatlon zapustila zaradi poškodbe? Ne, srž težave se skriva drugje. Manca je ena izmed tistih ljudi, ki imajo ničelno toleranco do doseganja rezultatov s pomočjo taktik, izzivov pa se lotevajo zgolj in le na pošten način. Če slednje ni mogoče, se raje umaknejo in tako celo žrtvujejo svoj uspeh. Česa kamere niso ujele?

Manca Šepetavc foto: Planet TV

Kaj se je dogajalo med tekmovalci?

Kdor je budno spremljal dogajanje na izzivih 4. oddaje, je lahko opazil, da se v ozadju odvija nekaj, kar vpliva na nemir v rdeči ekipi. Slednje je bilo očitno ob porazu Tea Čeha, v naslednjem izzivu, ko je tekmoval Jan Klobasa, pa je najglasnejša motivatorka že čudežno izginila iz prizorišča, prav tako je ni bilo opaziti ob zaključku in vrnitvi v vilo.

Poraz Tea Čeha foto: Planet TV

Mance Šepetavc med tekmovalci ni bilo niti v 5. oddaji, ko so gledalci prvič opazili, da se dogaja nekaj nenavadnega. Voditelj Jure Košir je namreč presenetil z novico, da se Manca ne počuti dobro in da se nahaja v zdravniški oskrbi. Nad njenim nepojasnjenim odhodom so se pred kamero čudili tudi člani ekipe, dekleta so le skopo pojasnila, da se je počutila slabo, da je minuli dan stopila do zdravniške ekipe in da se potem ni več vrnila nazaj. Skoraj vsi so se strinjali, da jo pogrešajo in izrazili željo po tem, da se kmalu vrne.

Manca pred odhodom do zdravniške ekipe. foto: Planet TV

A slednje se žal ni zgodilo. Manca je le še za kratek čas stopila pred kamero, v sinočnji, 6. oddaji je namreč podala izjavo, da zapušča izziv Exatlon.

»Občutki so mešani, po eni strani sem malo razočarana nad seboj, po eni strani pa mislim, da sem se odločila prav. Kot športnica sem prišla sem z ekipnim duhom, rada sem iskrena in odprta, tukaj pa vidim, da je potrebno tudi taktizirati, se kdaj drugače postaviti, to pa nisem jaz. Definitivno to na dolgi rok ne bi peljalo v dobro smer. Sama sebe namreč dobro poznam, ob takih stvareh ne morem dobro funkcionirati in verjetno bi mi tudi padla forma na poligonih … tega pa si v življenju res ne bi dopustila. Na tej točki se tako moja pot na Exatlonu konča, videla sem, da nisem za resničnostne šove. Hotela sem poskusiti in to je to,« je pojasnila Manca in zaključila, da vse skupaj jemlje kot novo izkušnjo, domov pa se vrača z dvignjeno glavo.

Manca Šepetavc foto: Planet TV

Manca ob odhodu domov. foto: Planet TV

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Kaj se je zgodilo z Miroslavom in Julijano?
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Kaj se je zgodilo z Miroslavom in Julijano?
naslednji članek
Kmetija: Valerija srečna v objemu fanta
Resničnostni šovi
Kmetija: Valerija srečna v objemu fanta