nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Exatlon: Lino in Andrejo odpeljal rešilec, takšno je sedaj njuno stanje

28. 9. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
Trk Line in Andreje Exatlon

Trk Line in Andreje foto: Planet TV

V sinočnji oddaji sta na od tal dvignjenem poligonu silovito trčili tekmovalki rdeče in modre ekipe, pri čemer je Andreja poletela na tla, Lina pa obstala na mestu s preklano ustnico. Obe tekmovalki so z rešilcem odpeljali v zdravniško oskrbo.

Silovit trk Andreje in Line foto: Planet TV

Bitka izjemno motiviranih tekmic nasprotne skupine se je predčasno končala zaradi nesrečnega trka, tekom katerega je s poligona padla Andreja Košir. Grd padec je prestrašil vse prisotne, zlasti, ker je Andreja obmirovala na tleh zaradi bolečin in šoka. Reševalec na terenu je dekleti pregledal, Lini skušal nuditi zaustavitev krvavitve iz ustnice, nato pa ocenil, da obe tekmovalki potrebujeta dodaten pregled in oskrbo v zdravstveni ustanovi. Andrejo in Lino so tako odpeljali z reševalnim vozilom, v svoje domovanje pa sta se vrnili v večernih urah. In kakšno je njuno stanje?

Pregled Andreje po padcu foto: Planet TV

Kot sta pojasnili v izjavi, sta na srečo utrpeli lažje poškodbe, še posebej pogumna pa je bila Lina, ki je zaradi preklane ustnice potrebovala šive, a zatrdila, da bi lahko takoj po trku nadaljevala bitko.

Na dvignjeni platformi se je zgodila nesreča. foto: Planet TV

»Jaz imam zelo visok prag bolečine, glede na to, da sem imela preklano ustnico, pa da imam šive, me dejansko nič ne boli. Na poligon bi šla še tisti trenutek. Če Andreja ne bi padla s poligona, bi jaz končala, do konca bi šla, se ne bi sploh ustavljala,« je v izjavi pojasnila Lina, ki obžaluje, da ni imela priložnosti pokazati tistega, kar bi lahko.

Lina po šivanju ustnice foto: Planet TV

Kako pa je z Andrejo? 40-letnica na srečo ni utrpela hude poškodbe, čeprav tudi sama ocenjuje, da trčenje ni bilo mačji kašelj, saj sta z vso silo čelno zadeli druga v drugo. Tekmovalka se je tako že vrnila k svoji ekipi, ki je zelo vesela, da je njihova prijateljica v dobrem stanju.

Andreja po prihodu iz bolnišnice mirno opisuje dogodek. foto: Planet TV

prejšnji članek
Razsejan rak dojk: kako obvladovati bolezen?
Svet slavnih
Razsejan rak dojk: kako obvladovati bolezen?
naslednji članek
Kmetija: Ozadje Petrove alergije na seno
Resničnostni šovi
Kmetija: Ozadje Petrove alergije na seno