benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Exatlon: Kaj se dogaja s Karolino?

20. 10. 2022; 09.00
Avtor: V.M.
karolina-siročič

Karolina Siročič foto: Planet TV

Skoraj nemogoče je spregledati, kako zelo se je spremenila Karolina, ki se je iz energične in nasmejane tekmovalke spremenila v potrto dekle.

Tekmovalka modre ekipe Karolina Siročič v teh dneh izstopa z zadržanim vedenjem, tiho naravo, žalostno energijo in zamaknjenim pogledom. Da ni več takšna, kot je bila, opaža in priznava tudi sama.

»Celotno vzdušje definitivno vpliva name. Zdaj smo že mesec in pol praktično nenehno skupaj in se gledamo 24 ur na dan, sedem dni v tednu. Verjamem, da če bi bili v vili in da bi se vsak malo odmaknil in spočil, da bi bilo vse drugače,« je v izjavi pojasnila 21-letnica, ki ne skriva razočaranja, ker jim tudi v tem tednu ni uspelo izboriti bivanja v udobnejšem okolju.

Potrti Jadran foto: Planet tv

»Če bi zmagali tekmo za vilo, takrat po mojem ne bi bilo nobenega problema, bi bili vsi veseli. Samo ker pa smo že toliko tekem zapored izgubili … Ne vem, jaz upam, da bo po pogovoru boljše, če ne, pa iskreno ne vem …«

Pogovor je sicer razkril, da je razlog za slabo vzdušje predvsem v izgubi Risa in Pike, ki sta bila zaslužna za pozitivno energijo. Zlasti Ris je namreč skrbel, da je v ekipi odmeval smeh in da je tudi siromašno barako napolnjevalo petje.

Kot kaže, Karolina tako zelo pogreša Risa, da v vsem skupaj ne vidi več smisla. Upamo, da si Jadran povrne energijo, ki jo potrebujejo, da znova poženejo kolesje ekipnega duha, s katerim so navduševali dolge tedne.

Karolina pogreša Risa? foto: Planet TV

Žalostna Karolina foto: Planet TV

prejšnji članek
Andrea navajena samote: Verjamem, da bo tako ostalo
Resničnostni šovi
Andrea navajena samote: Verjamem, da bo tako ostalo
naslednji članek
Sanjski moški: Ljubezenski šov ali mladinska oddaja?
Resničnostni šovi
Sanjski moški: Ljubezenski šov ali mladinska oddaja?