državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Andrea navajena samote: Verjamem, da bo tako ostalo

20. 10. 2022; 10.00
Avtor: V.M.
1andrea

Andrea foto: VOYO

Andrea se je v šovu Kmetija naučila sobivanja z družino, kar zanjo ni bilo najlažje, saj je navajena tega, da sama. Je pa na posestvu okusila občutke, ki v njenih očeh nimajo cene …

Čeprav Andrea Libič nima podpore primarne družine, se glede tega ne obremenjuje preveč, saj je prestala veliko preizkušenj, ki so jo utrdile in naredile močnejšo. »Navajena sem biti sama in verjamem, da bo tako tudi ostalo. Me je pa Kmetija obogatila za izkušnjo, tekom katere sem se naučila živeti z družino. To zame ni bilo čisto enostavno, ampak sem uživala, tudi ko se je morda zdelo, da nisem,« nam je med klepetom pojasnila Andrea, ki ji je še danes toplo pri srcu ob misli na skrb, ki jo je bila deležna v šovu.

»Najbolj pomembno se mi je zdelo to, da sem imela nekoga, ki je skrbel za to, kako se počutim, nekoga, ki me nikoli ni pustil lačno ... In to so stvari, ki nimajo cene,« je svoje občutke strnila Andrea, preden si je ogledala zadnje posnetke oddaj, ki prikazujejo, da ji Tom ni bil naklonjen tako, kot si je ves čas predstavljala.

prejšnji članek
Kaj se dogaja z ansamblom Saša Avsenika?
Svet slavnih
Kaj se dogaja z ansamblom Saša Avsenika?
naslednji članek
Exatlon: Kaj se dogaja s Karolino?
Resničnostni šovi
Exatlon: Kaj se dogaja s Karolino?