profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaj se dogaja z ansamblom Saša Avsenika?

20. 10. 2022; 11.00
Avtor: PR/ V.M.
ASA j in j

Ansambel saša Avsenika, Jože in Jasna foto: Fotomontaža njena.si

V svet pošiljajo zanje nenavadno skladbo, v kateri se ponorčujejo iz maminih sinkov. Nova polka ima neobičajen naslov, napisala pa sta jo, ne boste verjeli, Jasna Kuljaj in Jože Potrebuješ. Uganete, za koga je bila pesem sprva ustvarjena?

Avtorska ekipa s Sašom Avsenikom na čelu, ki mu je pri melodiji in aranžmaju pomagal Tommy Budin, je poskrbela za navihano in živahno polko z nevsakdanjim naslovom. Pod besedilo se tokrat podpisujeta Jože Potrebuješ in Jasna Kuljaj. Ker pa je Jože Potrebuješ besedilo za skladbo prvič napisal za nekoga drugega kot za svojo glasbeno skupino - Čuke, pa je "Ena bolha za pomoč" še toliko bolj edinstvena. Avseniki jo danes tako s ponosom pošiljajo v svet - med svoje oboževalce.

Utrinek iz videospota. foto: Promo foto

KAJ PA O NOVI POLKI PRAVIJO ČLANI ANSAMBLA?

"Punce si naj ne delajo skrbi glede ljubezni, saj se ta vedno zgodi spontano in nepričakovano," o polki povedo člani Ansambla Saša Avsenika in še dodajo: "Po drugi strani pa se v skladbi tudi malo ponorčujemo iz slovenskih fantov, ki so pri tridesetih letih še vedno najraje v varnem objemu mame ali pa čez vikend mogoče pregloboko pogledajo v kozarec."

 SNEMANJE VIDEOSPOTA

Videospot so posneli na Bledu, v slednjem pa se pojavi tudi nekdanji pevec Ansambla Saša Avsenika Dejan Zupan. "Z Dejanom smo doživeli ogromno lepih in nepozabnih trenutkov, zato smo veseli, da ostajamo prijatelji, in da mu je naša nova skladba všeč," še povedo in zaključijo: "Upamo, da bodo vsi ljubitelji slovenske glasbe "Eno bolho za pomoč" vzeli za svojo in nanjo plesali do zgodnjih jutranjih ur."

Ansambel Saša Avsenika foto: Promo foto

NOVA SKLADBA NAPOVEDUJE VELIKI KONCERT V CANKARJEVEM DOMU 

Člani ansambla z novo polko hkrati napovedujejo tudi niz dveh zaporednih koncertov "Ne sveti zvezda v noč svetleje«. Spektakel, ki se bo na velikem odru Gallusove dvorane Cankarjevega doma odvil 21. in 22. novembra, pa ne bo postregel le s skladbami iz bogate Avsenikove zakladnice, pač pa bodo na odru skupaj z Ansamblom Saša Avsenika stala največja imena slovenske POPULARNE GLASBE. 

MAGNIFICO IN AVSENIKOVE VIŽE V HRAMU SLOVENSKE KULTURE

Glasbeni spektakel v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma bo prava glasbena poslastica. S pomočjo RAZŠIRJENE pevske in instrumentalne zasedbe bodo tipičen Avsenikov kvintetovski zvok obogatili z zvenom dodatnih instrumentov, ki niso ravno tipični za narodno-zabavno glasbo. Poseben gost večera bo eden izmed legendarnih slovenskih pevcev Magnifico. Na velikem odru Gallusove dvorane Cankarjevega doma pa bodo skupaj z Ansamblom Saša Avsenika skladbe iz bogate Avsenikove zakladnice izvedli tudi Amaya, Bojan Cvjetićanin, Kvatropirci, Dejan Vunjak, Nuška Drašček in drugi znani slovenski pevci. Poleg že naštetih največjih imen slovenske glasbe, ki se bodo Avsenikom pridružila na odru, pa organizatorji pripravljajo še kar nekaj presenečenj, s katerimi bodo poskrbeli, da bo tudi letošnji koncert poln presežkov in nepozabnih spominov!

Obeta se VELIK SPEKTAKEL V CANKARJEVEM DOMU.

Obeta se VELIK SPEKTAKEL V CANKARJEVEM DOMU. foto: Zoran Abram

ANSAMBEL SAŠA AVSENIKA Z NOVO SKLADBO IN VIDEOSPOTOM "Ena bolha za pomoč"

ANSAMBEL SAŠA AVSENIKA Z NOVO SKLADBO IN VIDEOSPOTOM "Ena bolha za pomoč" foto: Zoran Abram

ANSAMBEL SAŠA AVSENIKA Z NOVO SKLADBO IN VIDEOSPOTOM "Ena bolha za pomoč"

ANSAMBEL SAŠA AVSENIKA Z NOVO SKLADBO IN VIDEOSPOTOM "Ena bolha za pomoč" foto: Zoran Abram

prejšnji članek
Izbranka Luke Basija ni več videti tako
Svet slavnih
Izbranka Luke Basija ni več videti tako
naslednji članek
Andrea navajena samote: Verjamem, da bo tako ostalo
Resničnostni šovi
Andrea navajena samote: Verjamem, da bo tako ostalo