pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Exatlon: S čim se Lina ukvarja zasebno?

23. 10. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
lina-majcen

Lina Majcen foto: Osebni arhiv

V komentarjih ste gledalci šova večkrat povprašali, kaj doma dela Lina Majcen.

Lino Majcen smo spoznali lansko leto, ko se je skupaj s fantom Aljažem Pušnikom udeležila resničnostnega šova Kmetija. Tekmovalka Exatlona sicer tudi poprej ni bila popolna neznanka, je pa res, da je pozornost privabljala predvsem s športnimi dosežki, zaradi česar je bila neznana širši publiki.

S čim pa se Lina, ki si je izbrala poklic zobotehnice, še ukvarja? Kaj je zapolnjevalo njene dneve v minulem letu, potem ko je zaključila snemanje šova Kmetija? Je morda zaradi izpostavljenosti na televiziji dobila kakšno novo poslovno priložnost?

Lina obožuje šport foto: Osebni arhiv

»Moje življenje po Kmetiji se je vrnilo na stare tirnice, nič kaj dosti se mi ni spremenilo. Sodelujem z enim podjetjem in delam kot ambasadorka in to je to. Sprejmem samo tisto podjetje, v katerega res verjamem in za katerimi stvarmi potem tudi res stojim,« nam je pred odhodom v Dominikansko republiko zaupala Lina, ki se je po novem letu intenzivno posvetila treningom kickboksa.

Pa se je za kickboks odločila preprosto zaradi želje po učenju borilnih veščin ali se je že dalj časa spogledovala z mislijo o prijavi na Exatlon, pa se ji je zdelo, da bi se na ta način lahko ustrezno pripravila?

»V Exatlon sem si pravzaprav zaželela iti takoj, ko sem prišla iz Kmetije in to mi je bil tudi cilj. Ampak nisem pa zaradi tega začela trenirati kickboksa. To sem si enostavno že od nekdaj želela poskusiti in končno sem si željo tudi uresničila. So mi pa treningi definitivno pomagali pri pripravah za Exatlon, predvsem z vidika eksplozivnosti in kondicije,« nam je še zaupala 21-letnica, ki že dva meseca dokazuje, da je na izzive več kot odlično pripravljena.

prejšnji članek
Zvezdnica serije Vedno tvoja zbolela za rakom dojk
Svet slavnih
Zvezdnica serije Vedno tvoja zbolela za rakom dojk
naslednji članek
Zmagovalec MasterChefa živi svoje sanje
Resničnostni šovi
Zmagovalec MasterChefa živi svoje sanje