pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Prihaja še en dojenček šova Ljubezen po domače!

22. 10. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
sentya-tia-awbell, matej-rokavec

Matej Rokavec in Sentya Tiya Awbell foto: Osebni arhiv

Danes prvi rojstni dan praznuje Aurora, hčerkica Mateja in Sentye, ki sta se zaljubila v šovu Ljubezen po domače. Ob tej priložnosti razkrivamo, da bo mala slavljenka kmalu postala sestrica, Sentya je namreč v veselem pričakovanju. Matej, ki se novega obdobja zelo veseli, je presenetil še z eno nepričakovano novico …

Ljubljenca šova Ljubezen po domače bosta drugič postala starša. Sentya Tiya Awbell in Matej Rokavec leto po rojstvu prvorojenke Aurore Riane sporočata, da je na poti drugi dojenček.

Ne boste verjeli, kaj so storili. To si morate ogledati. Preverite in TUKAJ »KLIKNITE«.

»Februarja se bo naša družinica povečala za še enega člana. Bilo je del načrtov za prihodnost, da Auri ne bo edinka, zgodilo pa se je nekoliko prej,« nam je zaupal Matej in nadaljeval, da se imajo super. »Smo zdravi, sicer pa so dnevi delovno obarvani, no danes predvsem v duhu praznovanja, saj bo Auri upihnila prvo svečko.« 

Pa naša mamica, kako se ima? »Sentya se odlično počuti, popolnoma se je predala materinstvu, ta vloga ji je res pisana na kožo,« razloži in med sproščenim klepetom omeni, da se podaja v vode, v katerih se sicer doslej ni gibal, a lahko morda s svojimi izkušnjami prispeva k boljši prihodnosti.

Matej Rokavec in Sentya Tiya Awbell foto: Osebni arhiv

Ob trdem delu na posestvu se podaja tudi v politične vode

»Kandidiram za občinskega svetnika v občini Zagorje ob Savi. Za kandidaturo se nisem odločil sam, ampak me je povabil bivši predsednik KS Izlake Franc Ravnikar. Po kratkem premisleku sem bil za,« pojasnjuje Matej in dodaja, da njegove domače Izlake in okoliške vasi potrebujejo zastopnika, ki razume, kako se stvari odvijajo v praksi in ne le na papirju. »S tem podpiram tudi našega soseda oz. sedanjega predsednika KS Saša Vučka. Osebno se dobro poznava in tudi sodelujeva. Seveda pa tudi zato, da bom župana opominjal, kaj je obljubil leta 2019,« je še pristavil Rokavec in s tem spomnil na hudo naravno nesrečo, ki jim je dvakrat uničila premoženje, a pomoči kljub obljubam niso prejeli.

prejšnji članek
Hči Jureta Koširja zapustila domače gnezdo
Svet slavnih
Hči Jureta Koširja zapustila domače gnezdo
naslednji članek
Vid Valič pokazal hči
Svet slavnih
Vid Valič pokazal hči