Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Bo igra v igri zaznamovala življenje Toma in Andree?

21. 10. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
Andrea Tom

Andrea in Tom foto: Fotomontaža njena.si

Ustvarjalci šova Kmetija poznajo resnico o navezi, ki se je v izolaciji razvila med Tomom in Andreo. V zadnjih oddajah puščajo drobtinice z nasprotujočimi se izjavami, ob katerih so gledalci bolj kot ne zmedeni. Bodo šokirali s posnetkom, ki bo razjasnil vse dvome?

Na posestvu resničnostnega šova Kmetija se letošnje leto niso preveč posvetili snemanju tedenskih nalog, so pa sprva žaromete subtilno usmerili v Andreo, ki je nemudoma vzbudila zanimanje celotne Slovenije, a so jo več kot pol sezone pazljivo ohranjali pod svojim okriljem. Medtem ko so v izolaciji minevali tedni, so se med tekmovalci kakopak rojevale takšne in drugačne naveze, ena izmed njih, ki jo izpostavljajo v teh dneh, pa vzbuja še posebej veliko pozornosti.

Gre namreč za odnos Andree in Toma, ki tudi danes, po koncu snemanja, odločno zanika kakršnokoli obliko razmerja in poudarja, da je vse skupaj daleč od resnice. Podobno danes ocenjuje tudi Andrea, ki je (in še bo) v oddaji sicer omenjala konkretne fizične stike ter romantično naklonjenost, a ji je po ogledu oddaj popolnoma jasno, kakšno vlogo je imela in kaj se je zgodilo, ker je verjela in slepo sodelovala …

»Tisto, kar se je dejansko dogajalo in tisto, kar je na televiziji, sta dve različni zgodbi,« na kratko razloži Andrea in doda, da ljubezen v šovu niti ni mogoča, saj v tako kratkem času ne moreš zares spoznati ljudi. »Šele ko prideš ven, vidiš pravi karakter …«

Ne glede na to, kaj se je dogajalo in čemu boste priča tudi vi, pa se zdi, da nekatere zgodba prav lepo zabava. A to ni le igra za publiko, v njej namreč sodelujejo pravi ljudje in ne figure, ki bi jih potem, ko žarometi ugasnejo, postavili v kot omare in pozabili, da obstajajo.

Objava voditeljice Natalije Bratkovič foto: Instagram story

prejšnji članek
Gašper Hafner kandidira za župana
Svet slavnih
Gašper Hafner kandidira za župana
naslednji članek
Lepotica, ki ne skriva, da ljubi Dejana Krajnca
Svet slavnih
Lepotica, ki ne skriva, da ljubi Dejana Krajnca