cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Gašper Hafner kandidira za župana

21. 10. 2022; 09.00
Avtor: V.M.
gašper hafner

Gašper Hafner foto: POP TV

Se spomnite Gašperja Hafnerja, ki je sodeloval v šovu Ljubezen po domače, kasneje pa brusil jezik še v spremljevalni komentatorski oddaji? 33-letnik sedaj stopa na politični parket ...

Gašperja Hafnerja smo spoznali leta 2019, ko je skupaj z bratom Jako sodeloval v šovu Ljubezen po domače in s svojimi zabavnimi izjavami hitro navdušil gledalce. Potem ko so žarometi ugasnili, se je sicer umaknil v zasebnost, saj si družina ni več želela pozornosti, leto kasneje pa so si premislili in znova stopili pred kamere komentatorske oddaje Ljubezen po domače na kavču. Brata, ki sta ob vnovičnem skoku na TV ekrane nastopila bolj samozavestno, si žal nista prislužila navdušenja gledalcev, mnoge je namreč zmotilo njuno vedenje ter neposredna in nič kaj spoštljiva komunikacija.

Gašper se je rojstva deklice zelo razveselil. foto: Pop TV

Sedaj se Gašper znova vrača pod žaromete, tokrat ga je pritegnil politični parket. Kot je obelodanil javnosti, je že vložil kandidaturo za župana občine Škofja Loka. »Če bom izvoljen za župana, bom srčno delal tudi za Loko,« pojasnjuje Hafner, ki je doslej svoj čas namenjal delu na domačem posestvu.

prejšnji članek
Iskanje mladostnega sna
Moda&Lepota
Iskanje mladostnega sna
naslednji članek
Bo igra v igri zaznamovala življenje Toma in Andree?
Resničnostni šovi
Bo igra v igri zaznamovala življenje Toma in Andree?