zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Exatlon: Tim Nuč za domače že zmagovalec

30. 10. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
tim nuč

Tim Nuč foto: edit: njena.si

Tim Nuč je zelo hitro postal favorit letošnje sezone izziva Exatlon. Kako na njegove dosežke gledajo domači? Kot smo izvedeli tekom klepeta, jih Tim močno preseneča, kljub temu, da so tiho pričakovali, da se ne bo tako kmalu vrnil domov.

Tekmovalca nove sezone Exatlona Tima Nuča domači kakopak zelo pogrešajo, a jim je v uteho, da ga lahko spremljajo vsaj prek televizijskih zaslonov. Pa so pričakovali, da se bo na poligonih tako fantastično odrezal?

»Mi smo vsekakor izredno ponosni nanj in ga resnično podpiramo. Glede na to, da vemo iz kakšnega »testa« je in česa je sposoben, smo vsi po tihem nekako pričakovali, da se njegova pot na Exatlonu ne bo tako hitro končala, nas pa seveda iz poligona v poligon vedno znova preseneča. Če sem čisto iskrena, pa vseeno nisem pričakovala takšne hitrosti in eksplozivnosti (smeh), res leti čez poligone. Meni je bilo in je še vedno najbolj pomembno, da pride domov zdrav in brez večjih poškodb. Ne glede na končni rezultat je za nas že zmagal,« je za njena.si strnila misli Timova srčna izbranka Laura Škvorc, ki pa ni ponosna le na fantove dosežke in sposobnosti, pač pa tudi na njegovo osebnost.

Tim Nuč foto: Planet TV

Tim namreč ni priljubljen le zaradi svojih športnih sposobnosti, gledalcem se je prikupil tudi s svojo spoštljivo in prijetno naravo. Da si je ustvaril resnično lepo, profesionalno podobo, v očeh domačih ni prav nič nenavadnega.

»Jaz o tem sploh nisem dvomila, saj je Tim en tak preprost, dobrosrčen in pristen moški. Je nekonflikten in me ne preseneča, da so to opazili tudi gledalci pred ekrani. Smo vsekakor ponosni, ampak kot sem povedala, nam to ni tuje, saj je tak tudi v zasebnem življenju,« pojasnjuje Laura in dodaja, da ji je v veselje spremljati, kako Tim motivira in pomaga svojim sotekmovalcem ter kako lepo kaže, da mu je mar za čisto vsakega v ekipi. »Lepo je videti, da se je tako zelo povezal s celotno ekipo.«

Tim in Laura foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Helena Blagne navdušena nad Nino Osenar
Svet slavnih
Helena Blagne navdušena nad Nino Osenar
naslednji članek
Turška igralka podira rekorde pri zgolj 13 letih
Svet slavnih
Turška igralka podira rekorde pri zgolj 13 letih