Jure Ličen s Sofio
Svet24.si

Znani radijski voditelj je prvič postal očka

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Govorice so bile resnične, Exatlonovka je noseča

18. 11. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
eva-peternelj

Eva Peternelj foto: Planet TV, edit: njena.si

Že pred dnevi se je šepetalo, da je Eva v veselem pričakovanju. Trebušček se resda še ne vidi, a ugibanj je konec, zaljubljenca sta potrdila, da bosta postala starša.

Lanskoletna tekmovalka izziva Exatlon Eva Peternelj in njen srčni izbranec Žiga Milič bosta zarokarakala v najpomembnejšo življenjsko vlogo, prihodnje leto bosta namreč postala starša. Novico o nosečnosti je Eva obelodanila na družbenem omrežju: »Prihaja mali piščanček, mama in tata sta pripravljena na nove pustolovščine. Kmalu bomo mala srečna družinica,« je zapisala ob objavi ljubeče fotografije, na kateri parček v rokah drži ultrazvočni posnetek težko pričakovanega člana.

Eva Peternelj foto: Planet TV

Novico je z navdušenjem pospremila zlasti Žigova sestra Sara, ki je vesela, ker novica ni več skrivnost: »Končno bom lahko celemu svetu povedala, da bom tetka!«

Bodoča starša sta se spoznala na fitnesu, kjer je bil Žiga najprej Evin trener, nato pa so iskrice zaprasketale tako močno, da se je med njima rodila ljubezen. Slednjo bo novi član družine zagotovo še povečal. Iskrene čestitke!

prejšnji članek
Ali Tom res nosi masko? Razkrivamo, kdo je Tom Zupan …
Resničnostni šovi
Ali Tom res nosi masko? Razkrivamo, kdo je Tom Zupan …
naslednji članek
Tina Maze javno: Ljubim te
Svet slavnih
Tina Maze javno: Ljubim te