sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Skrivnostni pomen napisa na Anjinem avtomobilu

17. 11. 2022; 09.00
Avtor: V.M.
anja-rijavec, sanjski-moški

Anja Rijavec foto: VOYO

Znanstvenica in letošnja udeleženka šova Sanjski moški Anja Rijavec ima na avtomobilu napis 'GO SUGAR', ki mu nekateri pripisujejo napačen pomen. Malokdo ve tudi to, kaj se skriva v drobnem tisku. Pa kar preverimo …

Anja Rijavec, ki ustvarja blagovno znamko kozmetike Sugar N' Weapons Designer Cosmetics, zase pravi, da nikoli ni bila tipična naravoslovna znanstvenica, saj je v njen vedno prasketal kanček uporništva do sveta, in še večji ščepec ljubezni do umetnosti.

»Vedno sem želela delati stvari po svoje, in vedno sem imela nore ideje izven okvirjev. Bila sem še precej mlada, ko sem začela s svojo podjetniško potjo, zato me je marsikdo, ko me je spoznal, opisal kot 'tisto luštno deklico, ki dela kremice'. Ko me je poznal že malce dlje, je pa dodal še 'ampak pazi, tamala je pametna in gajstna'. In tako sem sama sebi hudomušno govorila, da sem nevaren cukerček,« nam je razložila Anja, ki se je odločila, da bo tako kot vse ostalo, tudi kozmetiko delala po svoje. »Seveda, neredko še vedno tudi po navodilih drugih. Ampak vse ostalo, tiste najbolj divje in izvirne ideje, pa bom ustvarila in zadržala zase.« Pod svojo blagovno znamko Sugar N' Weapons Designer Cosmetics tako ustvarja in razvija linijo izdelkov, ki jih ni mogoče videti nikjer drugje.

Anja Rijavec foto: Aleš Bravničar

Napis GO SUGAR in drobni tisk

Prav iz kreativnega poimenovanja linije izvira tudi napis na njenem avtomobilu, ki je vzbudil kar nekaj zanimanja. »Ja, zato tudi moj avto nosi oznako 'GO SUGAR'. Redko kdo pa ve, da je na okvirju pod tablico vgravirano 'Heaven Can Wait', in zadaj 'Until Another Day' (Prevod: Nebesa lahko počakajo, do kdaj drugič),« pojasnjuje Anja in dodaja, da zanjo slednje simbolizira leta in leta odrekanja ter truda, da je lahko postavila in v celoti z lastnimi sredstvi opremila svoj razvojni laboratorij in manjšo proizvodnjo kozmetike.

prejšnji članek
Kmetija: Karin našla ljubezen svojega življenja
Svet slavnih
Kmetija: Karin našla ljubezen svojega življenja
naslednji članek
Poroka na prvi pogled: Nepričakovana novica o slovesu
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Nepričakovana novica o slovesu