Robert Golob
Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so nedopustne in se morajo končati«

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Zakaj je Marko po zmagi v Exatlonu poniknil?

12. 12. 2022; 09.00
Avtor: V.M.
marko-špiler

Marko Špiler foto: Planet TV

Tri tedne po zmagi v športnem izzivu Exatlon je Marko Špiler povzel vtise in nam zaupal svoje občutke. Tudi sam je potreboval kar nekaj časa, da je dojel, kaj mu je uspelo. Vabljeni k branju intervjuja, tekom katerega boste bolj spoznali skrivnostnega tekmovalca …

2. sezona športnega izziva Exatlon se je že pred časom končala, pa tudi evforija ob razglasitvi zmagovalcev se je že polegla. Vtisov Karoline in Marka tedaj nismo delili z vami, saj tekmovalca še nista bila pripravljena, da z gledalci in navijači delita svoje občutke. A če se je tudi vam porodilo vprašanje, zakaj sta po osvojitvi pokala poniknila, boste morda odgovor našli v spodnjem klepetu …

Marko, postali ste zmagovalec Exatlona 2022. Čestitke! Kako je bilo zaspati z mislijo, da v rokah stiskate pokal, za katerega se je tedne in tedne borilo toliko izvrstnih športnikov?

Po zmagi niti nisem imel zmagovalnega občutka. Glede na to, da je zmaga prišla nepričakovano, sem rabil kar nekaj časa, da sem dojel. Sem bil pa vsekakor vesel in ponosen nase, da mi je uspelo.

So se po nekaj dneh čustva kaj umirila?

Ker smo v Dominikanski Republiki ostali še en teden po snemanju, so se čustva umirila šele nekaj dni po prihodu domov. Zaradi obveznosti, ki jih imam kot zmagovalec Exatlona, pa se ob vsakem srečanju z navijači vračajo.

Marko Špiler foto: Planet TV

Kaj vam zmaga pomeni?

Zmaga mi pomeni veliko, ker sem tako sam sebi dokazal, da zmorem. Še bolj kot fizično, tudi psihično. So pa izredno lepi občutki, ker šele doma vidim, koliko ljudi je navijalo zame in me podpiralo.

'Exatlon pazi se me,' ste dejali preden ste vstopili v športni šov in kot ste dokazali, so bile te besede povsem upravičene. Ste si takrat predstavljali, da vas na koncu pustolovščine čaka zmaga?

Videti je, da so bile te besede preroške. Na začetku si nikakor nisem predstavljal, da bom zmagal, niti nisem o tem razmišljal. V Exatlon sem vstopil z željo, da se preskusim na poligonih in da tam preživim vsaj nekaj tednov.

Zmagovalca preizkušnje Exatlon Slovenija 2022 foto: Planet TV

Je bil Exatlon za vas bolj naporen, kot ste pričakovali, preden ste sedli na letalo? Kaj vas je najbolj presenetilo?

Exatlon je bil vsekakor bolj psihično naporen, kot sem pričakoval. Tudi zaradi nenehnega snemanja, ker sam nisem človek, ki se rad postavi pred kamero, kar je bilo verjetno tudi opaziti. Presenetila me je visoka vlaga v Dominikanski republiki, ki je z vročino dodala še piko na i k napornim poligonom.

Kakšne spomine boste odnesli domov?

Uf, spominov je nešteto. Lepih, zabavnih, tudi tistih malo manj lepih. Domov sem prinesel pa predvsem hvaležnost. Za takšno nepozabno izkušnjo in za pridobitev ogromno novih poznanstev in prijateljstev.

Intervju s Karolino si lahko preberete TUKAJ.

Zmagovalca preizkušnje Exatlon Slovenija 2022

Zmagovalca preizkušnje Exatlon Slovenija 2022 foto: Planet TV

Zmagovalca preizkušnje Exatlon Slovenija 2022

Zmagovalca preizkušnje Exatlon Slovenija 2022 foto: Planet TV

Marko

Marko foto: Planet TV

prejšnji članek
V poročnem  videu pritegnila pozornost žurerka iz Sanjskega moškega
Svet slavnih
V poročnem videu pritegnila pozornost žurerka iz Sanjskega moškega
naslednji članek
Šov in resničnost: Do zanositve nobenega spoznavanja staršev?
Resničnostni šovi
Šov in resničnost: Do zanositve nobenega spoznavanja staršev?