Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, padle tožbe in ovadbe

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Exatlon: Karolina Siročič se ni vrnila domov

8. 12. 2022; 09.00
Avtor: V.M.
karolina-siročič

Karolina Siročič foto: Planet TV

Mlado dekle, ki je avgusta sedlo na letalo in se odpravilo na tekmovanje v Dominikansko republiko, se ni vrnilo nazaj. Pred najdražje je stopila povsem druga Karolina …

Zmagovalka Exatlona Karolina Siročič ima za seboj nepozabne izkušnje in bitke, ki jih ni bila le na poligonih, pač pa tudi sama s seboj. Vse to jo je naredilo močnejšo, hkrati pa oblikovalo v povsem drugo osebo. Vas zanima, kako zelo se je spremenila v minulih treh mesecih?

Karolina Siročič foto: Planet TV

»Lahko bi rekla, da sem kot noč in dan. To kar smo preživeli v vseh treh mesecih, mislim, da je vsakega od nas spremenilo - seveda na boljše. Sam začneš bolj cenit stvari, ki so bile prej samoumevne. Še posebej mi Jadranci, ki smo preživeli skupno osem tednov v baraki. Domov, lahko rečem, da se je vrnila čisto druga Karolina. Bolj zrela v razmišljanju, bolj samostojna, bolj samozavestna, bolj čustveno zrela, šla sem čez svoje nesigurnosti, šla sem čez veliko bojev v glavi, ki sem jih imela zaradi negativnih mislih in razlogov, zakaj ne morem biti uspešna in kako mi lahko uspe. In lahko rečem, da je bil to 3 mesečni osebni proces, mogoče ni bil viden navzven ampak verjamem, da je vsak od nas, tam imel svoje boje, za katere vsak pri sebi ve,« je za njena.si pojasnila Karolina in poudarila, da je tekom preizkušnje pričela verjeti vase kar vidi kot najpomembnejšo popotnico za nadaljnje življenjske korake.

Karolina Siročič

Karolina Siročič foto: Planet TV

prejšnji članek
Sanjski Blaž in top bejba: Kaj si Blaž misli o Piini zavrnitvi?
Resničnostni šovi
Sanjski Blaž in top bejba: Kaj si Blaž misli o Piini zavrnitvi?
naslednji članek
Navdušite za silvestrsko mizo
Kulinarika
Navdušite za silvestrsko mizo