petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Exatlonovka razkrila spol pričakovanega otroka

28. 12. 2022; 06.00
Avtor: K.M.
eva-peternelj

Eva Peternelj foto: Planet TV, edit: njena.si

Po presenetljivi novici, da je tekmovalka slovenskega šova Exatlon v veselem pričakovanju, je ta zdaj presenetila še z oznanitvijo spola otroka.

Pred dobrim mesecem dni je tekmovalka prve sezone slovenske različice šova Exatlon presenetila z novico, da pričakuje prvega otroka. Eva Peternelj in njen srčni izbranec Žiga Milič bosta namreč v letu 2023 zakorakala v novo obdobje svojih življenj. Če se bo vse poklopilo, pa se bosta novega družinskega člana razveselila ravno na drugo obletnico razmerja. 

»Moram reči, da se je zgodilo zelo nepričakovano. Z Žigo skupaj živiva že od začetka zveze, in če se bo vse ujelo, se bo dojenček rodil prav na dan najine druge obletnice. Oba sva si želela otroka, a ni bil načrtovan. Sva pa presrečna, da je za to poskrbela narava, sicer bi s to odločitvijo zagotovo še odlašala,« je reviji Lady pred mesecem dni zaupala Eva. 

Deček ali deklica

Sta pa Eva in Žiga na prav poseben način razkrila tudi, ali pričakujeta deklico ali dečka. To sta storila kar med obiskom Laponske, kjer jima je pri oznanitvi pomagal kar sam Božiček. »Prejšnji vikend naju je Božiček na Laponskem obdaril s ... Punčko! Komaj te čakamo štručka mala,« je Eva zapisala na družbenem omrežju in ob tem pokazala tudi posnetek, na katerem sta izvedela, katerega spola bo njun otročiček. Žiga je sicer mislil, da pričakujeta deklico, Eva pa je bila prepričana, da se jima bo pridružil deček. Tokrat je bila torej boljša intuicija bodočega očka. 

Čestitamo!

prejšnji članek
Goran Dragić po ločitvi prvič pokazal svoja otroka
Svet slavnih
Goran Dragić po ločitvi prvič pokazal svoja otroka
naslednji članek
Najuspešnejša slovenska plesalka potrdila, da je zaročena
Svet slavnih
Najuspešnejša slovenska plesalka potrdila, da je zaročena