profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Valentina potrdila: Mi nismo več družina

27. 12. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
družina tijan

Lepa družina Tijan foto: Osebni arhiv

Za bliščem pravljice iz šova Ljubezen na vasi se je skrivala žalostna resnica. Vatroslav živi v kontejnerju, kaj pa se dogaja z Valentino in otrokoma?

Nedavno je Vatroslav Tijan šokiral z zapisom o propadlem zakonu in izjavami o dogajanju za zaprtimi vrati, kar je razžalostilo spletne prijatelje. Sedaj je tekom komentarjev na družbenem omrežju svojo plat predstavila tudi Valentina. Potem ko je objavila božične fotografije s hčerko in sinom ter pojasnila, da sta otroka razlog, da se zjutraj zbudi in bori, jo je eden izmed spletnih prijateljev zbodel, če si oče ne zasluži praznične fotografije z otrokoma.

Sledilci takšnega odgovora nemara niso pričakovali, a Valentina je zapisala, da si Vatroslav tega po njeni oceni ne zasluži in dodala, da niso več družina ter da se že dolgo ne fotografirajo skupaj. Svetlolaska je ob tem razkrila več družinskih težav s katerimi so se soočali, kar je tudi razlog, da ne živijo več skupaj. Medtem ko Vatroslav pojasnjuje, da je moral zapustiti novogradnjo, Valentina navaja, da se je za življenje v kontejnerju odločil sam.

prejšnji članek
Denis Zajc: Imamo vse, kar potrebujejo veliki
Svet slavnih
Denis Zajc: Imamo vse, kar potrebujejo veliki
naslednji članek
Arijanna Sara Di Palma pojasnila, ali je samska
Resničnostni šovi
Arijanna Sara Di Palma pojasnila, ali je samska