Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Lahko bi vam prikrila, a je z namenom razgalila pravi obraz

27. 12. 2022; 10.00
Avtor: V.M.
karin-lipovnik

Karin Lipovnik foto: POP TV

V smeri ozaveščanja je Karin Lipovnik pometla z vizualnimi lažmi in pretvarjanjem ter svetu pokazala podobo, kakršne na družbenem omrežju vse redkeje vidimo.

Medtem ko se spletni zidovi družbenih omrežji utapljajo v obdelanih fotografijah, kjer zlasti prevladuje popolna polt brez napak,je Karin Lipovnik poskrbela za malce osvežitve. Sledilcem je v prazničnih dneh namenila realno fotografijo svojega obraza in z zapisom opomnila na pozitiven odnos do sprejemanja samega sebe.

Karin je namreč pokazala, da ima pordelo in občutljivo kožo ter poudarila, da je vse to popolnoma normalno, kot je normalno tudi to, da smo se med seboj razlikujemo.

»Eni imamo malo več kil, drugi premalo, eni tak stil oblačenja, drugi drugačen … itd. Lahko pa dam gor filter, pa skrijem pred vami vse nepravilnosti, ki jih mam na svoji koži. Al je bolje, da tudi najstnikom in mlajšim, ki nas spremljajo in sledijo trendom, pokažemo, da smo vsi drugačni in da s tem NI NIČ NAROBE! Zato ne obsojajmo, ne kritizirajmo, ampak enostavno sprejmimo dejstvo, da smo drugačni in si rajši pomagajmo! Ob tem pa ne pozabimo SPREJETI SEBE! Ko se sprejmemo, potem lažje sprejemamo druge,« je strnila misli Karin.

prejšnji članek
Pero Martić prvič pokazal sinka, komentarji šokantni
Svet slavnih
Pero Martić prvič pokazal sinka, komentarji šokantni
naslednji članek
Lea Mederal pokazala sestro, ki je ni videla več let
Svet slavnih
Lea Mederal pokazala sestro, ki je ni videla več let