Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Arijanna Sara Di Palma: čisto sem se 'napalila' na Blaža

26. 12. 2022; 10.00
Avtor: K.M.
Arijanna Sara Di Palma

Arijanna Sara Di Palma foto: POP TV

Finalistka letošnje sezone Sanjski moški, Arijanna Sara Di Palma, je javno spregovorila o tem, kako je tekom snemanja gledala na Blaža. Ji verjamemo?

Arijanna Sara Di Palma je v šovu Sanjski moški dolgo veljala tako za Blaževo favoritinjo kot tudi favoritinjo gledalcev. Številni so opazili, da se je njun odnos začel spreminjati zatem, ko je Eva Luna javno izpostavila, da Arijanna ves čas govori, da ji Blaž v resnici sploh ni všeč. Ključni moment njunega odnosa pa naj bi bil večer, ki sta ga lahko na samem preživel brez kamer. Javnost sicer ne ve, kaj se je takrat dogajalo, ampak Arijanna iz tega zmenka ni prišla navdušena. 

Kaj bi bilo, če bi bilo ...

Kljub temu je Blaž Arijanno uvrstil v finalni teden, kjer je bila tudi njena dobra prijateljica iz samega šova Kristina Miler. Slednjo je letošnji sanjski moški tudi izbral. Nekaj časa sta poizkušala biti v razmerju, a se njuna pot žal ni odvila v srečne smeri. Kam pa bi se vse skupaj odvilo, če bi izbral Arijanno? Slednja zdaj trdi, da ji je bil Blaž resnično všeč in da bi se sama zanj tudi resnično potrudila. 

Čisto sem se 'napalila'

Arijanna je včeraj v živo na Tik Toku odgovarjala tudi na številna vprašanja. Pojasnila je, zakaj je prišlo do govoric, da je Blaž ni všeč. "Rekla sem, kdo je moj tip, nisem rekla, da Blaž ni. Rekla sem, da so meni všeč, načeloma, če moram res izbirat, vizualno bolj temni všeč. Nikoli pa nisem rekla, da Blaž ni moj tip in da meni ni všeč," je pojasnila Arijanna in presenetila še s to izjavo: "Meni je bil res zelo všeč v šovu. Čisto sem se 'napalila*' na njega in verjamem, da če bi jaz na koncu zmagala, bi nekaj imela z njim. Ne vem, če na isti način kot Kristina. Ne vem, če bi to trajalo toliko kot z njo, tega ne morem vedeti. Verjamem pa, da bi se zelo potrudila, če bi bila z njim. Ampak nisem."

*pogovorni izraz, ki pojasnjuje moč privlačnosti/želje do nečesa ali nekoga. 
prejšnji članek
Isaac Palma pokazal svoja otroka
Svet slavnih
Isaac Palma pokazal svoja otroka
naslednji članek
Basist Mirana Rudana postal očka
Svet slavnih
Basist Mirana Rudana postal očka