pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Andreja Košir navdušuje z vročimi fotografijami

28. 7. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
andreja-košir

Andreja Košir foto: Planet TV, edit: njena.si

Zagorelo telo nastavlja sončnim žarkom, se zapeljivo pretegne, da predrami um in kljubuje bolečini. Nekateri občudujejo njeno podobo, drugim pa je predvsem v navdih.

Udeleženka tekmovalnega šova Exatlon Andreja Košir na družbenem omrežju privablja poglede z objavo vročih morskih utrinkov. Tudi letošnje leto je na plaži ustvarjala zapeljive gibe, ki ponazarjajo lepoto vitalnega ženskega telesa, hkrati pa opominjajo, kako pomembno je gibanje za ohranjanje zdravja in dobrega počutja. »Naše zdravje, se vedno zdi veliko bolj dragoceno, potem ko ga izgubimo. In življenje res ni nikoli preveč zaposleno, da bi zaprli oči in petkrat globoko vdihnili in se osredotočil. Zame je gibanje zdravilo. Na glavo, še toliko več zdravila,« je ob zadnjem posnetku strnila misli Andreja, ter sledilce vzpodbudila, naj si prisluhnejo ter vsak dan naredijo nekaj zase.

Andreja ima kronično avtoimunsko vnetno bolezen. Da ima multiplo sklerozo, je izvedela pred štirimi leti, kar je bil zanjo krut udarec realnosti. Kako se z boleznijo sooča po šovu Exatlon, si lahko preberete TUKAJ.

prejšnji članek
Ganljivo ozadje nastanka filma Pasji smisel življenja
Kultura
Ganljivo ozadje nastanka filma Pasji smisel življenja
naslednji članek
Botri: Za Martina snemanje 2. sezone veliko lažje
Svet slavnih
Botri: Za Martina snemanje 2. sezone veliko lažje