pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Marku Exatlon spremenil življenje

24. 8. 2023; 12.00
Avtor: V.M.
marko vnuk

marko vnuk foto: revija zvezde

Lanskoletni tekmovalec modre ekipe Marko Vnuk je obudil spomine na pustolovščino v Exatlonu. Zgodba, ki je v celoti niste videli na TV, mu je spremenila zasebno življenje.

Na današnji dan pred enim letom smo poročali o odhodu rdeče ekipe tekmovalcev Exatlona v Dominikansko republiko. Tekmovalci so se nam javljali z letališča, ob čemer o modrih članih ekipe ni bilo sledu. Marko Vnuk je sedaj obelodanil, kakšne spomine ima na dan izpred enega leta, ko se je skupaj z modrimi odpravil na pustolovščino v neznano.

»Mineva točno eno leto ko se je ekipa nas osmih podala na nepozabno in neznano pot v Dominikano na Exatlon Slovenija. Strah, vzhičenost, pričakovanja vse to se je takrat pletlo v moji glavi predno sem sedel na letalo. Spomnim se, kako me je takrat partnerka pripeljala v Ljubljano v zgodnjih jutranjih urah. Slovo od svojih bližnjih je bilo težko, a imel sem ekipo, s katero sem se takoj povezal. Spomnim se, ko sem na letalu sedel zraven Burje, ki je celo pot (beri 12 ur spal nepremično) in kako je Andreja nekaj vrst pred nami cel čas leta od strahu pred strmoglavljenjem objemala sedež pred sabo ... In kako smo se jaz, Ris in Poli sprehajali po letalu. Pristanek v Punta Cani nov začetek ... Vse ostalo ste spremljali in upam, da ste nas začutili in si z nami krajšali večerne ure. Za nas je bilo nepozabno,« je na družbenem omrežju zapisal Marko, ki je skupaj s tekmovalci preživljal v izolaciji dolge tedne, prepolne fizičnega napora in čustvenih bitk.

»Kakorkoli zgodba Exatlona mi je dala dosti, pa nekaj tudi odvzela, me kaj novega naučila ... Težki trije meseci so bili pred mano, borba s samim seboj, z nasprotnikom, pogrešanjem bližnjih, spraševanjem, kaj je od zunaj v realnem življenju, to, kaj si ljudje mislijo, pa sem odmislil že v prvem tednu. Kakorkoli, nepozabna dogodivščina, ki je definitivno spremenila moje življenje.«

prejšnji članek
Zabaven začetek šolskega leta v Centru Vič: ustvarjalni Lego teden in brezplačen ogled Ninja želv na Drive-in kinu
Življenjski slog
Zabaven začetek šolskega leta v Centru Vič: ustvarjalni Lego teden in brezplačen ogled Ninja želv na Drive-in kinu
naslednji članek
Botri: Utrinek fantovščine lep spomin za igralce
Svet slavnih
Botri: Utrinek fantovščine lep spomin za igralce
#obraziavenija
obraziavenija