profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Abrahamovka samo na papirju: Mati bratov Klobasa ne kaže svojih let

11. 4. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
družina klobasa

Marjana Klobasa s sinovi foto: edit: njena.si

Čeprav ji življenje ni prizanašalo in so se na njenih ramenih pogosto lomile skrbi in bremena, danes v sonce zre z nasmehom. Marjana Klobasa je pred dnevi slavila 50 let, ob tem jubileju pa ji sinovi sporočajo, da jo imajo neizmerno radi.

Da letom ne moremo ubežati, nas vedno znova opominja pogled na odraščajočo mladino. Prvorojenec Alen ter dvojčka Jan in Tilen Klobasa so odrasli sinovi mame Marjane, ki je pred dnevi dopolnila 50 let. Že davno so jo prerasli, tako da je že navajena, da je pri hiši tista 'ta najmanjša'. No, je pa res tudi to, da je kljub borbi skozi življenje še vedno odlično videti. Marjana je namreč simpatična kratkolasa blondinka s postavo mladenke in dovolj energije, da užene v kozji rog trojico nabritih mladeničev.

Marjana Klobasa s sinovi foto: Osebni arhiv

»Naša mami je res super. Zelo smo ponosni nanjo,« pokima Jan, ki je do mame zelo zaščitniški, hkrati pa se zdi, da ji je, kolikor ga poznamo, tekom odraščanja kar veliko 'kravžljal živce. »Saj me je hitro spravila v red, se zna zelo ujeziti. V tem je pravzaprav najboljša,« prasne v smeh Jan, nato pa resno nadaljuje, da se sicer res rad šali, a da mamo zelo občuduje, čeprav ji morda tega ne pokaže dovolj.

»Vsi trije smo ji hvaležni, da nas je kljub temu, da je ostala sama (op.a. oče se je poslovil pred 12 leti), spravila do kruha in nas vzgojila v točno takšne ljudi, kot smo danes. Vemo, da ji ni bilo lahko. Mami, radi te imamo!« je v imenu obeh bratov zbral misli zgovorni dvojček, ki se je nazadnje izkazal v tekmovalnem šovu Exatlon Slovenija, danes pa ga udeležbe pred kamero ne zanimajo več, saj je več kot zadovoljen z novo v službo in življenjem, ki si ga je ustvaril.

Marjana Klobasa foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Irena: Če greš preko sebe, se izgubiš
Svet slavnih
Irena: Če greš preko sebe, se izgubiš
naslednji članek
Največji izziv za igralca Blaža Valiča
Svet slavnih
Največji izziv za igralca Blaža Valiča
#obraziavenija
obraziavenija