stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Zakaj je Mirela opešala?

23. 10. 2017; 08.30
Avtor: V. M.
monika2

Mirela: 'Izkušnja na kmetiji ima zame sladek priokus.' foto: POP TV

Poražena mamica Mirela Rajak se je iz bitke vrnila v objem otrok in moža. Med dvobojem je pretehtala mikavna misel, da se pridruži tistim, ki ji pomenijo največ na svetu.

Resničnostni šov Kmetija je zapustila 29-letna Mirela Rajak iz Novega mesta. Navkljub veliki podpori sotekmovalcev,  simpatična Dolenjka ni slavila zmage. Bitka za obstanek na kmetiji se je odvijala z dvobojem, tekom katerega sta dvobojevalki, Mirela in Monika preizkusili svoje moči. Kot prva ženska je zmago v igri moči slavila Monika Košenina. Dekleti sta morali s posebno lopato za krušno peč prenašati hlebce iz simbolične peči in jih razvrstiti na drugo stran arene, v omaro s policami. Zaradi podaljšanega ročaja pekovske lopate, prenašanje hlebcev ni bilo tako enostavno, za močnejšo in spretnejšo se je tako izkazala Trboveljčanka Monika.

Mirela se je tako poslovila od bitke za 75.000 evrov. Domov se vrača praznih rok, a bogatejša za dragocene izkušnje, tekom katerih je bolje spoznala zlasti sebe. Kako močno pogreša moža in družino je še močneje občutila med samim dvobojem, kar je vplivalo tudi na končni rezulta.

Dvoboj

Dvoboj foto: POP TV

prejšnji članek
Iz telovadnice odmevalo erotično stokanje!
Zdravje
Iz telovadnice odmevalo erotično stokanje!
naslednji članek
Ajda Smrekar o pasteh družbe
Svet slavnih
Ajda Smrekar o pasteh družbe