palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Pokojnega Gašperja Tiča zamenjal Tilen Artač

18. 10. 2017; 08.30
Avtor: V. M.
tilen artač

Tilen Artač foto: POP TV

Kreativna vloga pokojnega Gašperja Tiča v oddaji Znan obraz ima svoj glas je prešla v roke vsestransko nadarjenega Tilna Artača. Kaj porečete, se dobro znajde v mentorskih čevljih?

Čeprav lahko spremljamo tudi utrinke, kako se nastopajoči v zabavnem šovu Znan obraz ima svoj glas pripravljajo na tedenske izzive, pa morda niste opazili, da so morali ustvarjalci oddaje nadomestiti pomembno vlogo mentorja igre, ki jo je poprej opravljal pokojni Gašper Tič. Medtem ko za plesne korake skrbi koreograf Miha Krušič, za petje pa pevka Darja Švajger, je bilo potrebno zapolniti tudi manjkajoči lik trenerja za igro. V novi sezoni je tako ekipa ustvarjalcev zaupala mesto svetovalca za igro lanskoletnemu zmagovalcu šova Znan obraz ima svoj glas, Tilnu Artaču.

Akademski glasbenik, violončelist, imitator, satirik, radijec in televizijski voditelj blesti v številnih vlogah, ki jih niza na svoji življenjski poti. Kot kaže, se odlično znajde tudi v novem izzivu, saj nastopajoče navdihujoče pripravlja na imitacije, v katere se morajo preleviti v posameznem tednu.

Preberite si še: Nataša Tič Ralijan se postavlja na noge

prejšnji članek
Nataša Gorenc je nestrpnežem povedala svoje
Svet slavnih
Nataša Gorenc je nestrpnežem povedala svoje
naslednji članek
Primož Ulaga v novi vlogi
Svet slavnih
Primož Ulaga v novi vlogi