stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetijo že zapustila Ksenija Kranjec?

24. 8. 2018; 10.00
Avtor: V. M.
ksenija kranjec

Ksenija Kranjec foto: POP TV

Zdi se, da je Ksenji Kranjec udeležba v resničnostnem šovu pustila precej grenak priokus …

Zdaj ni več skrivnost, udeleženka letošnjega šova Kmetija je tudi 26-letna Ksenija Kranjec, ki ji življenje pod budnim očesom kamere še zdaleč ni tuje. Po udeležbi v slovenskem šovu Big Brother in srbskem šovu Parovi, je v začetku meseca, kot so včeraj sporočili ustvarjalci šova, zakorakala na podeželsko prizorišče snemanja nove sezone resničnostne oddaje, kjer pa, kot kaže, ni ostala prav dolgo.

Vroča kri: V Kmetijo vstopajo ti trije nekdanji tekmovalci.

Kakšen teden dni po vselitvi se je namreč javila na družabnem omrežju, kjer je presenetila z ogorčenim zapisom. Vsebina slednjega bi se prav lahko nanašala na sodelovanje v resničnostnem šovu – sta torej Ksenja in njen kuža Snoopy slavno Kmetijo zapustila med prvimi?

''To je to! Igralska akademija ni za mene niti bo kdaj! Drugim pa svaka čast, da glumijo za pare (*igrajo za denar)! Ni tega denarja, tako da si zapomnite ta dan, ko je Ksenija napisala: živela svoboda, imejte se radi, manj glejte na druge, temveč le na sebe! Ne za***ite si življenja s tem, da imate na ramah 20.000 folka (*ljudi), ko živi z vami vaše življenje! In ne prodajte SE ZA DENAR! Lepo mi je tako kot je! In srečna sem, da imam kar imam! Lepo preprosto življenje,'' je 14. avgusta Ksenija izlila na plan burna čustva – osem dni po tem, ko so nas ustvarjalci šova povabili na prizorišče snemanja in nam predstavili spremenjeno posestvo.

Uh, če tole drži, bo pa dogajanje pred malimi ekrani to jesen še zelo napeto, kajne?

prejšnji članek
Helena Blagne v menopavzi?
Svet slavnih
Helena Blagne v menopavzi?
naslednji članek
Kdo je ukradel njeno srce?
Svet slavnih
Kdo je ukradel njeno srce?
#nasazenazenska
nasazenazenska