zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Se Anna zaveda tveganj na Kmetiji?

8. 9. 2018; 06.00
Avtor: A. C., Zvezde
anna tia paynich

Ljudje se sprašujejo: le kaj je vegetarijanko in ljubiteljico živali Anno Tio Paynich gnalo v novi šov Kmetija? foto: Revija Zvezde

Nerazumna odločitev Anne Tie Paynich.

Anna Tia Paynich je nedvomno ženska številnih talentov. Spomladi smo jo gledali vrteti kuhalnico v šovu MasterChef, zdaj pa je presenetila z novico, da se je pridružila novemu šovu Kmetija, ki bo letos drugačna, ne več potisnjena v preteklost in pomanjkanje, temveč se dogaja v modernem času. To je za Anno Tio nedvomno presenetljiva odločitev, saj je že dolga leta vegetarijanka in ima do živali prav poseben odnos.

»Tako kot imam poseben odnos do hrane, ga imam tudi do živali. Zame bo največji izziv na Kmetiji prav klanje živali za prehranjevanje. Za zaščito živali sem pripravljena storiti vse. Prašiček bo lahko spal tudi v moji postelji, samo da ga rešim,« je odločna Anna. Ustvarjalci šova so jo, kot kaže, izbrali ravno zaradi te njene drastične osebnostne poteze. Nam pa se zdi čudno, da je Anna le najbližjim povedala, da odhaja v šov, kjer veljajo stroga pravila in so tekmovalci komunikacijsko odrezani od preostalega sveta. Vsemu preostalemu svetu, ki se mu tako rada javlja na družbenih omrežjih, pa je natvezila zgodbo, da odhaja v ašram in da nekaj časa ne bo dosegljiva. Ravno tako ni pojasnila, kako si predstavlja svojo odsotnost v službi.

Med snemanjem šova MasterChef je namreč postala učiteljica podaljšanega bivanja v šoli. In glede na to, da je šolsko leto pred vrati, služba se je že začela, ravno tako pa ustvarjalci šova od tekmovalcev zahtevajo polno prisotnost na snemanjih kar nekaj mesecev, razlaga Annine odsotnosti ostaja uganka. Številne pa zanima tudi, komu je Anna Tia v skrb in varstvo zaupala svojo ljubko hčerko Anayo, na katero pravi, da je zelo navezana in ponosna. Deklica je mamo to poletje spremljala na potepanjih po vsej Evropi, ko sta še največ časa preživeli v Španiji pri še enem udeležencu šova MasterChef Miru Mišljenu.

Za odgovore na vprašanja smo se obrnili na Pop TV, ki ustvarja šov, in dobili pojasnilo, da so vsi udeleženci polnoletni, da s podpisom pogodbe sprejmejo pogoje sodelovanja v šovu in da se zavedajo, v kaj se podajajo, ter tudi sprejmejo posledice svojih odločitev. Na osebna Annina pojasnila pa bomo morali še počakati.

prejšnji članek
Še ena smrt zaradi drog v svetu slavnih
Svet slavnih
Še ena smrt zaradi drog v svetu slavnih
naslednji članek
Anja Markovič se je predajala adrenalinu
Svet slavnih
Anja Markovič se je predajala adrenalinu