cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Anja Markovič se je predajala adrenalinu

8. 9. 2018; 05.00
Avtor: C. L., Zvezde
anja markovič

Anja Markovič je zaprisežena športnica, ki vsak prosti trenutek izkoristi za športne aktivnosti. foto: Osebni arhiv Anje Markovič

Televizijsko voditeljico Anjo Markovič je najbolj prevzel spust po jeklenici.

Televizijska voditeljica in novinarka Anja Markovič si je pred dnevi vzela malo oddiha. Mahnila jo je na Bovško, kjer se je prepustila športnim aktivnostim. To niti ni presenetljivo, saj je Anja športnica od nog do glave.

»Bovec s prelepo okolico me je očaral. Odlična lokacija za aktivno preživljanje oddiha. Zelo je lepo, občutila sem izjemno energijo in gostoljubnost prijaznih, toplih ljudi. Očarala me je seveda tudi narava. Povzpela sem se na Mangartsko sedlo, obiskala zdravilne izvire, plavala v reki Nadiži, najbolj pa me je navdušil zip line pod Kaninom. Čudoviti razgledi, imeli smo lepo vreme, pa še odličnega vodnika, ki nas je motiviral. Spustili smo se po petih jeklenicah nad planino Krnica med Kaninom in Rombonom. Veliko je adrenalina, prednost pa je v tem, da lahko sam zaviraš. Sicer pa sem v soški dolini poskrbela tudi za to, da sem dobro jedla in pokusila odlično lokalno pivo,« pripoveduje Anja, ki je še vedno polna čudovitih vtisov.

 

prejšnji članek
Se Anna zaveda tveganj na Kmetiji?
Resničnostni šovi
Se Anna zaveda tveganj na Kmetiji?
naslednji članek
Oboževalci prepričani, da je Meghan noseča
Svet slavnih
Oboževalci prepričani, da je Meghan noseča