nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Nenaden odhod: Kaj se je v resnici zgodilo s Ksenijo?

29. 9. 2018; 07.00
Avtor: V. M.
ksenija

Ksenija foto: POP TV

Na posestvu se je zgodilo nekaj, kar je pošteno zasukalo potek dogodkov v priljubljenem resničnostnem šovu … Je Ksenija res že na Sejšelih?

Dogodki, ki so se na posestvu odvijali pred načrtovanim dvobojem, so še vedno zaviti v skrivnost. Kaj se je zgodilo tekom noči, da je Ksenija Kranjec sprejela odločitev, da jo mahne domov, v objem svojih najdražjih? Da ji peša psiha in zdravje, je dejala voditeljici Nataliji Bratkovič ter da ne ve, kaj se je zgodilo, da je spremenila mnenje.

Pa je temu res tako? Kot je moč razbrati iz jeznega sporočila, ki ga je svetlolaska na družabnem omrežju zapisala 14. avgusta, ko je v resnici prispela domov iz posestva, je celotno dogajanje nanjo vplivalo zelo čustveno. Tedaj je namreč dejala, da igralska akademija ni zanjo, da ni denarja, da bi igrala zanj, da ji je ljubše preprosto življenje in ji mnogo več pomeni svoboda.

Pred kamero je podala še zadnjo izjavo, nato pa izginila iz zgodbe o Kmetiji 2018. foto: POP TV

No, slednjo je izbrala tudi sama, še pred dvobojem z Aneto je namreč zapustila posestvo. Presenečenim tekmovalcem je Natalija v areni sporočila, da je Ksenija diskvalificirana iz šova, to pa zato, ker se je odločila, da se ne bo borila.

O tem, kaj se je v resnici zgodilo, Ksenija molči. Sinoči je od spletnih prijateljev poslovila rekoč, da odhaja na Sejšele in da bo pustila telefon doma. Ali je temu res tako ali pa se je le odločila, da ima dovolj pompa, pa za enkrat še ni znano.

Ksenija je postala druga dvobojevalka, a se dvoboja ni udeležila. foto: POP TV

V areni bitka kljub velikemu preobratu!

Ker izpadli tekmovalec izbere novo glavo družine, Kseniji pa je bila ta pravica odvzeta, je Aneta izbrala, kdo gre v boj za glavo družine. V boj sta šla najstarejši tekmovalec Franc in Luka. Zmagal je Franc, ki je ob imenovanju povedal: ''Mislim, da bo naporen teden. Stara naloga, nova nalog ain še en član manj.'' Franc je še Nataliji prikimal, da bo do jutri razmislil, kako se lotiti dela.

Pravi, da ne misli igrati za denar.

Pravi, da ne misli igrati za denar. foto: POP TV

prejšnji članek
Ujeli skriven pogovor: Produkcija na sledi Eriku! Bo letel iz šova?
Svet slavnih
Ujeli skriven pogovor: Produkcija na sledi Eriku! Bo letel iz šova?
naslednji članek
Dnevni horoskop: Pripravite se na nekaj neprijetnih naključij
Horoskop
Dnevni horoskop: Pripravite se na nekaj neprijetnih naključij