nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ujeli skriven pogovor: Produkcija na sledi Eriku! Bo letel iz šova?

29. 9. 2018; 08.00
Avtor: V. M.
bar erik sandi

Kamere ujele skrivnosten pogovor med Sandijem in Erikom. foto: Planet TV

Kamere so ujele skrivnosten pogovor med Erikom in Sandijem. Ob predvajanju v živo je bilo moč zaslediti, da bo imelo Erikovo izginjanje posledice. Kaj se vendar dogaja?

Kamere v živo so zabeležile skriven pogovor med Erikom in Sandijem. Slednji je Erika poklical, da ga opozori na morebitne dogodke, zaradi katerih se lahko pripeti, da bo moral zapustiti šov.

''Ej, ej, za minuto počakaj tukaj. Kljub temu ne vemo, kaj se bo s teboj zgodilo čez dan, delaj tako, kot je treba. Dva sta mi rekla, da so te pol ure iskali, pa te nikjer ni bilo za videti. Ne spodaj, ne zgoraj na terasi. Nič ne očitam, nič ti ne rečem, ampak poglej … četudi je to tvoj zadnji 'šiht', oddelaj ga tako, kot je treba. Bodi na rajonu, hodi gor in dol, pobiraj po mizah. Glej, da se ne boš kjerkoli zadrževal za brez veze,'' je dejal Sandi, Erik pa ga je povprašal, kdo mu je sploh to povedal.

 ''Ne bom o imenih, ampak če pridejo pa oni gor po mene, kje si ti, potem pa ne vem …'' je odvrnil Sandi in Erika spodbudil, da opravi delavnik tako, kot se od njega pričakuje.

prejšnji članek
Resnica o tem, zakaj je Jan samski
Svet slavnih
Resnica o tem, zakaj je Jan samski
naslednji članek
Nenaden odhod: Kaj se je v resnici zgodilo s Ksenijo?
Resničnostni šovi
Nenaden odhod: Kaj se je v resnici zgodilo s Ksenijo?