nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Marjana ostala sama, uresničili so se njeni strahovi!

25. 9. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
kmetija-2019

Marjana foto: POP TV

Marjana je zaradi svojega vedenja izgubila naklonjenost celotne družine. In prav tega, da se s sotekmovalci ne bi razumela, se je pred odhodom v šov najbolj bala. Branil jo je zgolj odpadnik Bojan, ki pa je ob koncu delovnega dne sklenil, da se žal pridružuje mnenju družine. 'Jaz sem očitno magnet za paciente. Z Marjano je zelo težko.'

Odpadnik Bojan Kermavner je dokazal, da je marljiv, iznajdljiv, spoštljiv in pošten človek. Že res, da je moral glavi družine izmakniti zvezek, a je to storil zgolj zaradi navodil produkcije, ob čemer se ni počutil najbolje. Marjano je vseskozi zagovarjal, ne le pri tekmovalcih, pač pa tudi v zasebnih izjavah.

»Marjanca je fejst dama, ona bi vam bila lahko mama. Vi morate vse to vzeti za pozitivno. V končni fazi je vse to zanjo tudi psihična obremenitev,« je miril fante med gradnjo pomola, v izjavi pa izpostavil tudi njene pozitivne lastnosti in prikimaval, da družina z njo ne ravna spoštljivo, kar se mu seveda ne zdi prav.

Marjana in Bojan foto: POP TV

»Marjana se mi zdi pozitivna oseba. Je mila, čuteča. Tem mladeničem ne bo prišla do konca. Me prav zanima, kako se ti fantje obnašajo doma do svojih staršev. Že zaradi samega spoštovanja do starejših oseb bi se lahko obnašali drugače. Njeni kmetje pa se do nje ne obnašajo na nivoju, saj jo zasmehujejo. Skratka, ne privoščijo ji vloge, ki jo igra, ki jo ima. Ona je preveč ljubeča, preveč sentimentalna. Potem je ne upoštevajo, jo prekinjajo.«

A pred njim je bil še lep kos dneva, tekom katerega je imel tudi sam priložnost spoznati Marjano v drugi luči. Čeprav se je vseskozi do nje vedel prijazno in spoštljivo, je njej intuicija velela, da pa odpadnik vendarle nima poštenih namenov. Prepričana je bila namreč, da je on kriv za izginotje zvezka, v katerem je imela zapisana delovna navodila. Sledile so peripetije in obilje Marjaninega govorjenja, ob katerem je tudi Bojan spremenil svoje mnenje.

»Jaz sem očitno magnet za paciente. Z Marjano je zelo težko. S fanti smo se šalili, da jo je verjetno mož poslal sem, samo da ima mir pred njo. Se opravičujem, ampak tudi jaz se pridružujem temu mnenju,« se je z rahlo z zadrego smejal Bojan.

Marjani je tako na vseh ravneh uspelo izgubiti sleherno simpatijo tekmovalcev letošnjega šova Kmetija. Kako se bo v bitki za glavno nagrado znašla sama? Bo dovolj trdna in predana cilju, ki jo je privedel v resničnostni šov?

Bojan

Bojan foto: POP TV

prejšnji članek
Lara Komar spregovorila o travmatični izkušnji
Resničnostni šovi
Lara Komar spregovorila o travmatični izkušnji
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za sredo?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za sredo?