Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

KMETIJA: Ksenija razkrila pravi obraz dvojčkov Klobasa

24. 9. 2019; 07.45
Avtor: V.M.
Jan in Tilen klobasa

Kateri je Jan? foto: Osebni arhiv

Navzven sta razposajena in zelo navihana. Kaj pa tedaj, ko napoči čas za resne, življenjske zgodbe?

Dvojčka Klobasa sta se s svojim igrivim nastopom nemudoma prikupila gledalcem. Jan nas nasmeji s šaljivimi izjavami, Tilen pa z mrkim pogledom in opazkami, s katerimi tako rad ošvrkne brata. A čeprav ga zna prav lepo zbosti, naj vam zaupamo, da se imata v resnici neizmerno rada.

Slednje je opazila tudi izpadla tekmovalka Ksenija Sešel, kot nam je zaupala, sta izmed vseh tekmovalcev nanjo naredila največji vtis. Zakaj pa? - nas zanima, ona pa nam pojasni, da se za razposajenostjo skrivata dve veliki srci.

Jan in Tilen Klobasa sta dva od 19 tekmovalcev, ki se bodo v Kmetiji potegovali za 50.000 evrov. foto: POP TV

»Ko ju pobližje spoznaš, vidiš to bratsko povezanost, kako sta pridna in spoštljiva. Če samo pomislim, na kakšen način sta mi pomagala … res neverjetno za 21 let stara otroka. Prav ponosna sem na njuno mamico, da ju je tako lepo vzgojila. Seveda imata fanta tudi svoje fore, pa saj sta v takšnih letih, ko jima navihanost vendarle pripada. V resnici, pa sta zelo srčna človeka,« nam iskreno zaupa Ksenija in doda, da ji je poleg Lucije, Marijane in Tanje zlasti Jan stal ob strani, jo razumel in vzpodbujal.

Natanko enakih misli je tudi Monika Košenina, Janova najboljša prijateljica, ki brata zelo dobro pozna. »Res sta fanta na mestu, marljiva, srčna, poštena in njuni so resnično lahko zelo ponosni nanju. Kljub mladosti sta nadvse odgovorna, oba imata redno zaposlitev, kar za mlade njune starosti ni nekaj samoumevnega. Zavedata se, da denar ne pade iz neba, da je potrebno z njim ravnati preudarno. Na tem področju sta zelo razgledana,« nam zaupa Monika, ki ima z Janom prav posebno prijateljsko vez, ki je vzklila iz grenkih življenjskih izkušenj – obema je namreč preminil oče.

Monika in Jan, povezana kot brat in sestra.

Monika in Jan, povezana kot brat in sestra. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Valentino in Vatroslava na poroki okradli!
Svet slavnih
Valentino in Vatroslava na poroki okradli!
naslednji članek
Shujšana Sabina Mlakar: 'Do pomladi bom kot manekenka!'
Svet slavnih
Shujšana Sabina Mlakar: 'Do pomladi bom kot manekenka!'