prometna, splošna, simbolična Svet24.si

Tolpa na Obali prirejala lažne prometne nesreče ...

tragedija-pri-slavonskem-brodu Svet24.si

FOTO: "Videl sem, kako je sedež mladi ženski ...

tuš, bregana, obrežje, mejni prehod Svet24.si

FOTO: V koloni pred mejnim prehodom si je ...

ceferin zorcic pf bobo Reporter.si

Novi obrazi 2022: od Čeferina do Zorčiča, kdo ...

plaža mavricij, janez-janša Necenzurirano

Janšev otok raj tudi za slovenske milijone

vesolje Dobra karma

Tedenski horoskop: K vašim notranjim resnicam vas...

Peter Prevc in Mina Lavtižar Mercuzza Njena.si

Peter Prevc pokazal sina

Valentino in Vatroslava na poroki okradli!
| V.M.

Valentino in Vatroslava na poroki okradli!

Srečna družinica, Osebni arhiv

Romantično poročno slavje je zaznamoval grenak dogodek. Mladoporočenca naj bi med veseljačenjem okradel eden izmed slavnih gostov.

Simpatičen par iz 11. sezone resničnostnega šova Ljubezen na vasi ima zelo pestro življenje. Valentina in Vatroslav Tijan sta si zvestobo prisegla letošnje poletje, nekaj mesecev po tem, ko sta postala starša prikupne deklice Viktorije. Čudovito poročno slavje pa se žal ni odvilo tako, kot sta si predstavljala in želela. Nevšečnosti so jima namreč povzročali gostje in zajetno število ljudi, ki so na slavje prišli nepovabljeni.

Kaj se je dogajalo? »Samo deset ljudi naju je pospremilo do matičarja, ostali gostje so kot ovce sedeli v restavraciji in to že uro pred rezervacijo, namesto da bi bili prisotni pri poročnem obredu,« je kasneje za 24 sata pojasnila Valentina.

Foto: RTL - Poroka z grenkim priokusom.

A nevšečnosti se po obredu niso zaključile. Na zabavi se je namreč pojavilo večje število nepovabljenih gostov, največji šok pa je sledil zjutraj, ko sta ugotovila, da jima je nekdo izmaknil denar. »Na svatbi so naju okradli. Izginilo je okoli 600 eur,« je razkril Vatroslav za večernji.hr.

Zakonca sta nekaj dni kasneje povezala sumljive dogodke, ki so se odvijali med slavjem in kraje osumila nekdanjega tekmovalca šova Ljubezen na vasi, ki je Vatroslava prosil za povabilo na poroko, nato pa mladoporočenca ves večer glasno zbadal z izjavami, da jima je namenil darilno kuverto z zajetno vsoto denarja. Ne glede na vse, parček kraje ni prijavil policiji. »Nimam časa za to. Sicer pa kaj naj zdaj naredim, naredil sem napako, ker nisem ukrepal takoj na kraju dogodka. Zdaj mi je žal,« je za hrvaške medije zaključil zgodbo Vatroslav.