Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ta čeden parček se bo boril na Kmetiji

24. 8. 2021; 12.00
Avtor: V.M.
Par_1

Lina in Aljaž foto: POP TV

Del nove skupine tekmovalcev šova Kmetija sta tudi trgovec Aljaž in zobotehnica Lina. Bo mlad in čeden par kos vsem izzivom?

Aljaž Pušnik je 21-letnik iz Trzina, ki se na življenjsko pustolovščino podaja skupaj s svojim 20-letnim dekletom Lino Majcen. Prav slednji grdo zasluge, da sodelujeta v šovu, saj je bila ona tista, ki je Aljaža prepričala v prijavo. In kako se bosta znašla v pisani skupini neznancev, obdana z naravo, izzivi in snemalno ekipo?

Aljaž Pušnik foto: Ana Gregorič

Aljaž pravi, da ga ljubezen pred kamerami ne moti. Najbolj se boji novih ljudi, strategije pred vstopom pa nima. Zagotovo je njegova prednost poznavanje kmečkih opravil, ocenjuje namreč, da je v njem 70 odstotkov kmeta. Sicer se vidi kot pozitivno osebo, priznava pa, da je tudi egoist.

Lina Majcen foto: Ana Gregorič

Pa Lina? Slednjo najbolj skrbi, da bi bila lačna. Sicer pri hrani ni izbirčna, res pa je, da ne je solate, zelja in gob, kar se bo v razmerah pomanjkanja na kmetiji najbrž pogosteje znašlo na krožniku. 20-letnica rok ne bo držala v žepih, saj zna postoriti kar nekaj kmečkih opravil, poleg tega pa ji bo ljubo tudi druženje z živalmi. Če bo zmagala v šovu, bo denar skrbno varčevala, saj nagrade noče brezglavo zapraviti.

prejšnji članek
Poglejte Raayjeve nove spremljevalke, ki so z njim na vsakem koraku
Svet slavnih
Poglejte Raayjeve nove spremljevalke, ki so z njim na vsakem koraku
naslednji članek
Igor Kojić po novici o ločitvi objavil zgovorno fotografijo
Svet slavnih
Igor Kojić po novici o ločitvi objavil zgovorno fotografijo