pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

VIDEO: Tocki na Kmetiji že glasno zaropotal

30. 8. 2021; 11.00
Avtor: V.M.
kmetija, franc-vozel

Franc Vozel Tocki foto: POP TV

Franc Vozel, po domače Tocki, je postal prvi glava družine. Da s Trboveljčanom ni dobro zobati češenj, so mladi tekmovalci že ugotovili …

Nova sezona resničnostnega šova Kmetija prihaja na TV ekrane v ponedeljek, 6. septembra, tako da bo potrebno na spremljanje peripetij še malce počakati. So pa tekmovalci na posestvu vse od 5. avgusta in kot je znano, je na lokaciji snemanja že precej glasno, po kmetiji namreč odmevajo trboveljske kletvice.

Franc: 'Zelo, zelo se mi mudi.' foto: POP TV

Kaj se dogaja?

V 5. sezoni resničnostnega šova so za prvo glavo družine določili starega znanca kmetije Franca Vozla, ki je svojo vlogo in naloge kakopak vzel sila resno. A ker vodenje mlajših tekmovalcev ne gre po načrtu, Tocki že izgublja potrpljenje. V spodnjem video utrinku si lahko pogledate, kako je po domače okrcal mladino, ki ji takšna trda komunikacija seveda ni po godu.

No, kaj pravite, bo Tocki postal strah in trepet letošnje Kmetije? Bodo tekmovalci sledili njegovi delovni vnemi ali se mu bodo uprli?

Premiera Kmetije bo ekskluzivno v nedeljo, 5. septembra, na VOYO, medtem ko si boste televizijski gledalci prvo epizodo lahko ogledali v ponedeljek, 6. septembra, ob 21. uri na POP TV. Kmečki zapleti bodo na sporedu petkrat na teden, od ponedeljka do petka ob 21. uri, vsaka epizoda pa bo še dan prej na VOYO.

prejšnji članek
Deželak Junak kot grški bog Zevs razveselil otroke v koloniji
Svet slavnih
Deželak Junak kot grški bog Zevs razveselil otroke v koloniji
naslednji članek
Raay na poroki brez Marjetke
Svet slavnih
Raay na poroki brez Marjetke
#obraziavenija
obraziavenija