nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ambrož: Včasih si večji zmagovalec, ko izgubiš

29. 10. 2021; 07.00
Avtor: V.M.
kmetija

Ambroževo slovo foto: VOYO

Čeprav so mnogi stiskali pesti, da bi se odvilo drugače, se je moral Ambrož žal posloviti od šova Kmetija. Tekom sproščenega klepeta nam je razgalil srce in iskreno spregovoril o svojih občutkih, ki jih objema predvsem preprosta hvaležnost.

Ambrož Vahen Kralj je tudi izza kamere preprost, sproščen in nasmejan dečko, kot se je med najinim klepetom navihano poimenoval. Čeprav vam ob zadnjem prizoru na malih ekranih ni vrgel še zadnjega širokega nasmeha, pa naj vam zaupamo, da zaradi slovesa ne kuha nobene zamere in da danes smeje se še glasneje poudarja, da je vse skupaj zgolj šov, ki ga ne smemo jemati preveč resno. Kaj vse nam je zaupal, pa si le preberite v spodnjih vrsticah … 

Ste sumili, da so Stanka, Polona in Anže skovali zavezništvo ali je bilo to, da so vas poslali domov, popolno presenečenje? Kako ste se takrat počutili in kako na svoje slovo gledate danes?  

Mislil sem si, da so en del zavezništva sklenili, hoteli so se rešiti najmočnejšega, tako kot so tudi povedali in to jim je tudi uspelo. Počutil sem se kot vsak dan, to je igra, to je šov. Tako ali tako mora iti vsak enkrat ven. Je pa res, da je včasih bolje iti ven prej, kot pa kasneje. Včasih si večji zmagovalec, ko zgubiš, kot pa če zmagaš. 

Ambroževo slovo foto: VOYO

Stanka vam je očitala, da ste izdali njeno in Janovo zaupanje, saj bi moralo njuno bivanje v hišici v gozdu ostati skrivnost. A v resnici ni šlo za prenos informacij k družini z namenom škodovanja. Nekaj se je govorilo o sporočilu, v katerem ste njuno prisotnost zaupali Nini in ste ga zanjo predali Romani? 

Ja, pri prenosu informacij je prišlo do napake, listek je namreč dobila napačna oseba. Je že moralo do tega priti … 

Je pa to pokvarilo vaš odnos z Janom in Stanko, kar je tudi imelo posledice … 

Čeprav je Jan želel že pred časom iti iz hišice v gozdu, se je Stanka želela na nek način maščevati, ampak že sama ve, kaj je naredila. Jaz nikomur v življenju nisem ničesar očital,  sicer pa je vse to del igre, del šova, to si ne smeš nič k srcu jemati.  

Zdelo se je, da sta z Romano spletla pristno prijateljsko vez. Njena izdaja vas je seveda presenetila. Pa vas je s svojim ravnanjem tudi prizadela ali ste vedeli, da v resnici nikomur ne smete zaupati?

Jaz sem takšen človek, da hitro zaupam, pa naj bo to v šovu ali v realnem življenju. Me je pa ta izdaja kar zelo presenetila, nenazadnje sem moral zaradi tega tudi domov. Ampak nisem pa nič jezen … Morala je to narediti, da se je rešila in prišla v drug klan. Saj je dovolj stara, da ve, kaj dela …

Ambrož foto: VOYO

V kakšnem odnosu sta z Romano danes? Sta se pogovorila in razčistila? 

Ja z Romano imava isti odnos, se pogovarjava, tako da ni nobene zamere. To je šov, ne smeš si vsega k srcu jemati! 

Postali ste eden izmed znanih obrazov šova Kmetija. Kako je to vplivalo na vaše življenje?  

Na moje življenje to ni veliko vplivalo, saj niti nisem človek, ki bi se s tem hvalil. Ostajam pač takšen, kot sem bil prej. Preprost dečko, deloven, poslušen, še vedno rad prisluhnem ljudem in se pogovarjam, skratka ostajam zvest samemu sebi.

Ambrož Vahen Kralj

Ambrož Vahen Kralj foto: POP TV

prejšnji članek
Bojanu se je kasnejša vrnitev v šov izplačala
Resničnostni šovi
Bojanu se je kasnejša vrnitev v šov izplačala
naslednji članek
Horoskop: Trma vas bo zagrabila ob nepravem času
Zdravje
Horoskop: Trma vas bo zagrabila ob nepravem času