stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Bojanu se je kasnejša vrnitev v šov izplačala

29. 10. 2021; 08.00
Avtor: V.M.
ljubezen-po-domače

Bojan in Mihaela foto: VOYO

Bojan Gros se vrača v šov Ljubezen po domače. Vas zanima, kaj ga je zadržalo? To, da ni na prvo mesto postavil snemanja oddaje, se je kmalu izkazalo za odlično odločitev, ki je pomembno vplivala na njegovo prihodnost.

Najbrž ste se tudi vi spraševali, zakaj se na posestvu modrolase Mihaele Krajnc ni pojavil tudi njen tretji kandidat, Bojan Gros. Kot ste že lahko videli v napovedniku, se bo slednji druščini pridružil v nadaljevanju,  pri delu v lokalu bo namreč presenetil Mihaelo.  A kaj se je zgodilo, da se po prijavi v šov ni udeležil snemanja na Muti skupaj z Matejem in Urošem?

Bojan Gros foto: POP TV

Ravno tedaj je prejel priložnost, ki je za voljo prihodnosti ni smel zavrniti. Bojan je namreč po 12-ih letih dela kot vzdrževalec ostal brez službe in je v času ustvarjanja oddaje iskal novo zaposlitev. Prav Ljubezen po domače mu je na simboličen način prinesla srečo, saj je med snemanjem na Vranskem na telefon napisal prošnjo, jo kasneje odposlal in prejel vzpodbuden odziv.  

Bojan in Mihaela foto: VOYO

»Sledil je klic, da so dobili prošnjo in da me v sredo vabijo na razgovor. Na razgovoru so mi dejali, da od kandidata želijo, da pride za dva dni v podjetje, na poizkusno delo, da bom videl, kaj bi delal, če je delo operaterja na stroju sploh primerno zame itd … Ponujeno priložnost sem sprejel ter v ponedeljek in torek namesto na Pernice odšel na poizkusno delo,« je za njena.si pojasnil Bojan, ki se je naslednji dan, po opravljenem poizkusnem delu, hitro pridružil ekipi.

Odločitev se je izkazala za zelo modro, saj so mu že v četrtek sporočili, da je dobil službo in da z delom prične čez deset dni. »Pred 14-imi dnevi pa sem dobil tudi pogodbo za nedoločen čas,« nam je še zaupal veselo novico Bojan, ki ima na snemanje šova zelo lepe spomine. 

Bojan Gros

Bojan Gros foto: POP TV

prejšnji članek
Ja, to je Marko iz šova Slovenija ima talent!
Resničnostni šovi
Ja, to je Marko iz šova Slovenija ima talent!
naslednji članek
Ambrož: Včasih si večji zmagovalec, ko izgubiš
Resničnostni šovi
Ambrož: Včasih si večji zmagovalec, ko izgubiš