petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Tilen šel po zmago, bližnjim pa rekel, da gre v Brazilijo

20. 12. 2021; 10.15
Avtor: Vesna Meško
tilen-brglez, magovalec-šova-kmetija-2021

Tilen Brglez, zmagovalec šova Kmetija 2021 foto: POP TV

Pa imamo zmagovalca Kmetije 2021! Zdaj je tudi uradno, da je v superfinalu slavil nasmejani Tilen Brglez, ki ga je po vrnitvi iz šova doma čakalo bučno veselje. Pred svojo drago družbo je moral zadržati veliko skrivnost o zmagi, ki jo lahko danes končno izreče na glas. Preverite, kaj nam je zaupal ...

Zmagovalec šova Kmetija 2021 Tilen Brglez se je avgusta odpravil v resničnostni šov, ne da bi to povedal prijateljem in sorodnikom, saj je slednje moralo ostati skrivnost. Ampak Tilen, kam pa so mislili, da si šel? Morda veš, kakšen je bil odziv, ko so izvedeli, da si eden izmed tekmovalcev?

»Ja, rekel sem, da odhajam na ranč v Brazilijo (smeh). In so mi verjeli! Bi si pa res želel videti njihovo reakcijo, ko so slišali oz. ko so videli, da sem eden izmed letošnjih tekmovalcev Kmetije. To so zagotovo rekli: 'Pa ta je čist nor!', pa nasmejali so se tudi.«

Tilen Brglez, zmagovalec šova Kmetija 2021 foto: POP TV

Kot smo lahko videli že v oddaji, ima Tilen zelo organizirano družbo, ki je z navdušenjem pospremila njegovo sodelovanje v šovu. Kako pa je bilo, ko je prišel domov?

»Res je, mi smo odlična 'klapa', zelo velika družba, ki drži skupaj, med seboj si pomagamo in tudi na splošno znamo stopiti skupaj. Ravno zaradi njih sem imel v sebi to motivacijo, saj jih nisem želel razočarati - sploh ker so mi na obisku rekli, naj ne hodim domov, če ne bom zmagal (smeh). Ko sem prišel domov, so mi na skrivaj pripravili presenečenje, vsi so me bili zelo veseli, je pa bilo zame kar težko, saj sem se vrnil kot zmagovalec, a tega nisem smel nikomur povedati. Je pa bilo vseeno luštno, pred hišo so me pričakali navijači, kolegice in kolegi, česar nisem pričakoval …,« je za njena.si povedal Tilen, ki se sedaj s širokim nasmehom na obrazu privaja na naziv zmagovalca Kmetije.

Jutri zjutraj pa le vabljeni na njena.si, čaka vas namreč zanimiv intervju, tekom katerega boste Tilna spoznali še v nekoliko drugačni luči. Simpatični 23-letnik je namreč prišel po zmago, a je tekmovalnost, odločnost in vnemo pokazal šele tedaj, ko je vstopil v areno. Kdo je Tilen Brglez? Vse in še več - kmalu na njena.si.

prejšnji članek
Pokojni Marko Grilc postal očka
Svet slavnih
Pokojni Marko Grilc postal očka
naslednji članek
Melani Mekicar in Blaž Švab se s silvestrsko oddajo poslavljata
Svet slavnih
Melani Mekicar in Blaž Švab se s silvestrsko oddajo poslavljata