zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Je Franci našel ljubezen?

20. 12. 2021; 10.00
Avtor: V.M.
franci-ljubezen-po-domače

Franci Kemperl foto: VOYO

Kaj se je zgodilo med Danico in Francijem, ko sta romantičnim trenutkom pred kamero pomahala v slovo? Kot kaže, Franci ni več osamljen, njegovo življenje je postalo veliko bolj pestro …

»Midva nisva začutila, da bi bila med nama neka kemija, zato je pomembno in lepo, da sva ostala prijatelja,« je Tanji nekaj časa po koncu snemanja oddaje Ljubezen po domače pojasnil Franci Kemperl in dodal, da Danice kasneje ni bilo več k njemu na posestvo. Jo je pa obiskal on, ob čemer je bil presenečen nad urejenostjo njenega doma.

Franci je postal veliko samozavesten. foto: VOYO

Kot je še razložil, je sodelovanje v oddaji pozitivno vplivalo na njegovo samozavest in komunikativnost, sedaj namreč z veliko lažjim srcem k sebi povabi kakšno dekle - pa ne le zaradi pridobljenega poguma, pač pa tudi tudi zaradi tega, ker je stanovanje lepo urejeno.

Pa mu je v življenje posijal kakšen žarek ljubezni? Se je zgodila kakšna priložnost, da končno najde srečo? »Se dogaja preko Facebooka. Veliko. Javljajo se resna dekleta. Mislim, da bom dobil resno punco, sem prepričan v to,« je Tanji v predzadnji oddaji zaupal Franci, kasneje pa v izjavi še namignil, da se je med vsemi, ki so se javile, pravzaprav že našla zelo resna. No, pravzaprav kar dve, tri.

»V roku dveh, treh let pričakujem, da bova tukaj na kmetiji živela z resno punco in da bova že imela otroka.«

prejšnji članek
Znani so letošnji tekmovalci izbora EMA
Svet slavnih
Znani so letošnji tekmovalci izbora EMA
naslednji članek
Bahro izbrali za zvezdo novega resničnostnega šova!
Resničnostni šovi
Bahro izbrali za zvezdo novega resničnostnega šova!
#nasazenazenska
nasazenazenska