Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Andrea z družino v javnosti: 'Ljudje niso opazili, da sem drugačna.'

20. 9. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
Andrea Libič

Andrea Libič in Nico foto: edit: njena.si

V Belgiji, kjer je Andrea živela s sinkom Nicom in soprogom Davidom, družine nikoli niso izpostavljali ali ji na neprijeten način namenjali pozornost.

Udeleženka šova Kmetija Andrea Libič se je v Logatec vrnila po ločitvi od soproga Davida. Pred leti se je v Belgijo preselila zaradi študija, nato pa tam spoznala Davida, ki je v njeno življenje prinesel stabilnost, oporo. Po nekaj letih razmerja je njuno življenje obogatilo rojstvo sina Nica, ki sedaj, ko sta starša ločena, živi pri očetu.

Na družinsko življenje v mestu Antwerpen ima Andrea lepe spomine, družina zaradi drugačnosti namreč nikoli ni bila deležna neprijetnih odzivov okolice. »Ljudje sploh niso vedeli, da sem interspolna. Niti tega, da sem drugačna. Pa tudi če bi vedeli, Belgija je zelo odprta država. Niti najini najbližji tega nikoli niso izvedeli. Ker ta podatek nikoli ni bil pomemben. Hkrati tudi sam David tega ni nikoli izpostavljal,« nam je pojasnila Andrea in dodala, da je za zdravo družinsko okolje bolj pomembno kaj drugega. »Iskreno povedano, mi se nikoli nismo pogovarjali o tem, ker je bilo povsem nepomembno.«

prejšnji članek
Exatlon: Zaradi nevarnosti se modri selijo iz barake
Svet slavnih
Exatlon: Zaradi nevarnosti se modri selijo iz barake
naslednji članek
Kaj se dogaja z legendarnim napisom Hollywood?
Svet slavnih
Kaj se dogaja z legendarnim napisom Hollywood?