Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Exatlon: Zaradi nevarnosti se modri selijo iz barake

20. 9. 2022; 08.00
Avtor: K.M.
Exatlon, Jadran

Exatlon, Jadran foto: Promocijski material

Dominikansko republiko ogroža močan orkan Fiona. Kakšno je stanje v slovenski produkcijski ekipi šova Exatlon in ali so tekmovalci na varnem?

Orkan Fiona je močno pustošil po Portoriku, kjer je skoraj celotno otočje ostalo brez električne energije. V dopoldanskih ponedeljkovih urah je orkan dosegel tudi področje Dominikanske republike, ker se trenutno snema šov Exatlon. Kakšno je stanje v slovenski produkcijski ekipi in ali so tekmovalci na varnem? 

Kljub porazu v borbi za vilo, je produkcija ekipa sporočila, da se tekmovalci modrega Jadrana zaradi varnosti selijo v hišo. Fiona je sicer Dominikansko republiko dosegla nekoliko oslabljena, na prvi orkanski stopnji nevarnosti, a se razmere, predvsem močan dež, še niso umirile. Vremenoslovci sicer poročajo, da se bo orkan spet okrepil in šel na področje atlantskega oceana, a je vzhodna obala Dominikanske republike še vedno ogrožena. 

"Orkan Fiona bo res oplazil tudi prizorišče snemanja Exatlona, za zdaj razen močnejšega dežja produkcijska ekipa ne poroča o resnejših vremenskih razmerah. Vsi tekmovalci so na varnem v hišah, saj smo v hišo premestili tudi ekipo, ki je trenutno v baraki. V luči vremenskih razmer je produkcijska ekipa sprejela vse potrebne ukrepe za varnost vseh tako pred kot za kamero," so nam sporočili iz televizijske hiše Planet TV.

prejšnji članek
Izzivalci kršili najbolj strogo pravilo
Resničnostni šovi
Izzivalci kršili najbolj strogo pravilo
naslednji članek
Andrea z družino v javnosti: 'Ljudje niso opazili, da sem drugačna.'
Resničnostni šovi
Andrea z družino v javnosti: 'Ljudje niso opazili, da sem drugačna.'